Dobrý doktor

82%
Dobrý doktor
Dobrý doktor
Doktor Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem a syndromem učence, se přestěhuje z klidného venkovského života na chirurgické oddělení prestižní nemocnice svatého Bonaventury. Shaun, který se nedokáže osobně sblížit se svým okolím, využívá svého mimořádného lékařského nadání k záchraně životů a zpochybňuje skepsi svých kolegů.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Některé díly parádní, jiné zase hodně vatové. Highmore víc než fajn, celé to ale dojíždí na neoriginální zápletky, kterým nepomohly ani imho dost zajímavé diagnózy. House stále pevně v křesle.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
9
Nejdříve jsem si říkal, další americkej trhák z nemocnice. Pak jsem se zkrátka jednou nudil a zapnul jsem si "Dobrého doktora". No a chytlo mě to. Za víkend první řada a půlka druhý. Hlavní postava je mimoň, vypadá jak mimoň a chová se jak mimoň. Ostatní taky nejsou zrovna v cajku, ale baví mě. Obsazení sympatické, vztahy mezi postavami se řeší zábavně a nenudí. Takže podle mě, nejzábavnější seriál z lékařského prostředí. P.S.: Teda po Ordinaci z růžové zahrady (to byl vtip proboha).
BlueBubble
BlueBubble
164 bodů
5
neoriginální zápletky

Dodatečné informace

Původní název:
The Good Doctor (více)
  • Dobrý doktor
  • USA The Good Doctor
  • USA Хороший доктор
Země původu:
USA
Čeština:
Dobrý doktor je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch