Nejlepší přítel

60%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Na dnešní dobu slušná česká pohádka. Nejvíc mi asi kazí pohádku Ondřej Sokol, kterého považuji za skvělého divadelního herce ( několikrát jsem byl v divadle v Mladé Boleslavi, kde exceloval na začátku své kariéry ) i za dobrého moderátora.. ale do pohádky.. ne.. Jinak k pohádce samotné. Klasicky česká, čerti, láska, závist, lakota, zaslepení penězi a náprava.. Naprosto v pohodě - 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Asi nejvíc, co se dá od pohádky ČT očekávat - neurážlivá rutina, na které pracují tvůrci, jejichž potenciál je zásadně větší, ale protože jsou v tom šíleném žánrovém vězení, se jen plácají v klišé a stereotypech. Rozhodně ale lepší než Anděl páně 2 a Přání k mání - filmařsky vytříbenější, smysluplnější. 55 %
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Ze všech Janákových pohádek na České televizi zatím nejlepší. Pořád si nemyslím, že by šlo o bombu která by posunula české pohádky na další level a která by si zasloužila své místo každé vánoce ale po stránce dekorací, herecké a trikové mnohem lepší než předchozí Janákovy pohádky. Opatrný palec nahoru!
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
4
Karel Janák je strašný lůzr! Od toho svého teen žánru přechází k pohádkám a velmi pravidelně přímo k těm štědrovečerním.. Jenže on nepřichází s vůbec ničím novým! Herci mu tady přehrávají a příběhově je to snad až tragický! Jediným plusem je pro mě stále neokoukaný Marek Adamczyk, který umí a oproti němu klasik v podobě Jirky Langmajera. Chybí tomu hlubší příběh a taková postupná gradace, tohle je takové nahodilé. 40%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Popravdě se z nenápadně vypadající pohádky vyklubala velmi příjemná podívaná, které nechybí velmi vydařené vtipy, ponaučení a hlavně skvělí herci. S režií je to maličko slabší, ale kamera a střih by si zasloužili potlesk, tohle se u nás málokdy vidí .
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
5.5
No dal bych asi 40 procent, ale herecká účast některých stálic českého hereckého prostředí (obzvláště pana Němce) této pohádce zařídilo 15 procent navíc. Jinak je to takové neslané, nemastné. Hlavní hrdina nijaký, ale peklo se docela povedlo. Lábus jako vždy standart, čerti dobří.
  • Němec, Lábus
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
Pohádka o tom, že peníze a moc kazí charakter aneb jak se stane z čistá duše hříšník. Skvělí čeští herci - Nepochválím asi jen princeznu mohli vybrat hezčí herečku! Piškula a Sokol perfektní! Dobré kostýmy a obstojné efekty na TV poměry. Příští rok si dám repete. - 80%.
zuz
zuz
395 bodů
8
trochu ujeté ,ale ujde to
ballvyr
ballvyr
149 bodů
8
lepši ceska pohadka
Profilová fotka
Uživatel
4 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!