Dokonalá loupež

73%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Pořádná chlapská akce,která se zprvu tváří jako čistokrevný akční biják ve kterém budou neustále létat kulky kolem hlav,ale opak je pravdou. Druhou dějovou linku totiž tvoří příprava loupeže a samotná loupež z pohledu "záporáků". Tohle sice trochu brzdí tempo ,ale za to snímek nabídne novou tvář,která celku dodá na atraktivitě. Casting se povedl na jedničku a konkrétně Butler si zde střihl jednu z nejlepších rolí za poslední léta. Závěrečná půl hodinka je naprosto skvělá,ale nesmí se u ní přemýšlet. (Přestřelka v zácpě). Nechybí kupa akce,napětí,cool postavy,hezké lokace,solidní tempo. 140 minut mne ze začátku děsilo,ale s blížícím se koncem jsem si říkal,že bych ještě pár minut přidal. Za mne tedy spokojenost a 75%.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Pěkná kriminálka. Na jedné straně gang cvičených lupičů bank, na druhé straně neméně drsná parta neortodoxních policajtů, kterým by se asi nikdo do rukou dostat nechtěl. Tempo občas kolísá a najdou se i hlušší pasáže, přesto se jedná o nadprůměrnou akční detektivku.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Heat wannabe. V akční rovině výborné. Víc než věčně nasraný Butler mi sedl Pablo Schreiber, který měl ale i vděčněji napsanou roli. Ty rodinné vsuvky Gudegastovi moc nešly, ale co se týče akce tak fakt parádní, až oldschoolový thriller. Boužel s lehce zmršeným finále. Na čtyři to o chlup nevytáhnu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Dokonalá akce. Dobře propracovaný děj. Drsný Butler. Film má své tempo a je poutavý.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
Keď sa hrajete na MICHAEL MANNa, ale ste len ďalši DAVID AYER...
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
2
PO SHLÉDNUTÍ: Umí to být trochu napínavé, ale žádnou scénu bych si znovu nepustil. Nepamětihodné a už teď je mi jasný, že za měsíc na tenhle flák zapomenu. 2/5 POZDĚJI: Teď je květen 2021 a vůbec si na ten film nevzpomínám. 1/5
slord
slord
3 832 bodů
6
Celkom fajn Butlerovka, odsýpa to celkom slušne aj akcia ujde. Musím povedať, že som sa nenudil. Je síce cítiť tú béčkovosť, ale film neurazí a musím uznať, že je to ten lepší priemer s Butlerom, ktorý tu je celkom v pohode. 6/10
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
7
Docela suchý, utahaný, ale i celkem dobře natočený krimi thriller, který si hodně bere inspiraci z Mannova Nelítostného souboje. Tedy příběh dvou drsných charismatických protivníků, jeden na straně zákona, druhý na straně zločinu, kteří jsi tak nějak jdou po krku. Butler v roli alfa poldy umí. Nicméně ani on nemůže filmu zažehnout tu výjimečnou jiskru, díky které byl Mannův snímek tak skvělý. Nechci říct, že by to byl špatný film, protože není. Natočený je pěkně, má atmosféru, plus ty postavy tam jsou docela kvalitní, ale je to strašně zbytečně natahované, ne příliš vtahující, plus autoři se pokusili o jeden plot twist, nad kterým jsem jen nadzvedl obočí. Celkově se mi to líbilo, jen mě to zanechalo hodně chladným. Marný platný.
tomas-balek
54 bodů
8
Tento film velmi mile překvapil - akce, napětí, ale dokonce i příběhová část má něco do sebe. Gerard Butler, jako drsný polda i banda zločinců vás určitě nebudou nudit a až naskočí závěrečné titulky, tak si jen řeknete, jak to mohlo tak rychlé utéct. Určitě mohu doporučit.