Dokonalá loupež

73%
Dokonalá loupež

Drsná kriminálka z Los Angeles sleduje životy členů elitní policejní jednotky, která se postaví do cesty nejúspěšnějším zlodějům v zemi. Ti mají v plánu zdánlivě nemožný cíl – vyloupit losangeleskou pobočku Centrální banky Spojených států amerických. (Magic Box)




Recenze: Dokonalá loupež

Kinobox.cz
53%

Co se mi na filmu líbilo? O'Shea Jackson a Pablo Schriber opravdu skvěle hrají své složité role. 50 Cent taktéž. Občasný humor, byť nepříliš originální (první rande dospívající dcery). Kamera (Terry Stacey - Elvis & Nixon, Lov lososů v Jemenu). Výprava. Celý film skvěle vypadá. LA je tam sexy, kriminálníci i policajti mají po boku vnadné modelky a teenage dcery v těsných šatičkách, k dispozici SPOUSTU zbraní.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Pořádná chlapská akce,která se zprvu tváří jako čistokrevný akční biják ve kterém budou neustále létat kulky kolem hlav,ale opak je pravdou. Druhou dějovou linku totiž tvoří příprava loupeže a samotná loupež z pohledu "záporáků". Tohle sice trochu brzdí tempo ,ale za to snímek nabídne novou tvář,která celku dodá na atraktivitě. Casting se povedl na jedničku a konkrétně Butler si zde střihl jednu z nejlepších rolí za poslední léta. Závěrečná půl hodinka je naprosto skvělá,ale nesmí se u ní přemýšlet. (Přestřelka v zácpě). Nechybí kupa akce,napětí,cool postavy,hezké lokace,solidní tempo. 140 minut mne ze začátku děsilo,ale s blížícím se koncem jsem si říkal,že bych ještě pár minut přidal. Za mne tedy spokojenost a 75%.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Pěkná kriminálka. Na jedné straně gang cvičených lupičů bank, na druhé straně neméně drsná parta neortodoxních policajtů, kterým by se asi nikdo do rukou dostat nechtěl. Tempo občas kolísá a najdou se i hlušší pasáže, přesto se jedná o nadprůměrnou akční detektivku.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Heat wannabe. V akční rovině výborné. Víc než věčně nasraný Butler mi sedl Pablo Schreiber, který měl ale i vděčněji napsanou roli. Ty rodinné vsuvky Gudegastovi moc nešly, ale co se týče akce tak fakt parádní, až oldschoolový thriller. Boužel s lehce zmršeným finále. Na čtyři to o chlup nevytáhnu.

Dodatečné informace

Původní název:
Den of Thieves (více)
  • USA Dokonalá loupež
  • USA Den of Thieves
  • USA Doupě zločinu
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
80,51 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Dokonalá loupež je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dokonalá loupež


Podobné


Powered byJustWatch