Půjčovna masa

80%
Půjčovna masa

Po 250 letech strávených v hibernaci je oživený vězeň, který si může vydobýt svobodu jediným způsobem: musí zjistit, kdo je vrah. (Netflix)





hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Je to jednoduché. První série je imho jedna z nejlepších věcí od Netfilxu, druhá je asi nejnudnější série, na jakou jsem za poslední roky narazil. Nevím, jestli ještě někdy u nějakého seriálu zažiju tak kvalitativní sešup.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
První série v pohodě. Cyberpunkový seriál, který dokáže být drsný, krvavý i nápaditý. I přes některé slabší a neaktraktivní pasáže mě to jako celek zajímalo až do konce. Ten podle všeho nebyl tak dobrý, protože si ho už příliš nepamatuju. Druhá série je ale pouhá ztráta času (odpad) a dále na to koukat nehodlám. Už mě to stálo příliš pozornosti.
naineko
naineko
1 505 bodů
6
Nikdy není moc kyberpunku!
Velmi slušný seriál, s výbornou výpravou, obstojnými herci. První díl byl naprosto úchvatný. Pak to tak různě kolísá. Některé místa zůstavají nedovysvětlena, některá dějová/scénaristická rozhodnutí nebyly moc šťastné. Koncovka je místy až tupá. Celkově se to dá, jen škoda, že neudrželi kvalitu pilotního dílu.

Druhá série je už vypatlaná trapnost. Je škoda některých hereckých výkonů, jelikož v celku vyznívají jako přitroublý patos. Postavy se chovají nekonzistentně, postrádají ukotvení, aby mohlo jít o nějakou duševní hloubku. Dravost a drsnost první série přepadla do komorné utahaniny s přehršlí slabých míst. Druhá série možná tak 40%, ale asi ano to ne.

Dodatečné informace

Původní název:
Altered Carbon (více)
  • USA Půjčovna masa
  • USA Altered Carbon
Premiéra v ČR:
2. 2. 2018
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch