Day of the Dead: Bloodline

39%
Day of the Dead: Bloodline
Po vypuknutí apokalypsy žije skupina přeživších izolovaným životem na vojenské základně. Medička Zoe je přesvědčena, že jeden z jejích pacientů potřebuje naléhavě antibiotika a přesvědčí vojáky, aby se vydali na riskantní expedici. Zdá se, že existuje možnost vytvořit vakcínu, ale cesta k ní bude pro ně extrémně náročná.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Docela velké zklamání. Trailer sice nevypadal nějak ohromně,ale aspoň sliboval akční pecka plnou krve. Pravda je však trochu jinde. Úvodní scéna je sice akční a zombie řádí jako morová rána, ale poté nastane útlum a až půl hodinu před koncem se akce opět rozjede. Herci jsou průměrní a příběh je otřesný a hloupý. Nebýt těch pár akčních scén, tak by to byl slušný opruz. Každopádně masky zombíků vypadají velmi dobře a není zde nouze o povedené gore scény plné krve a střev. Day of the Dead : Bloodline je takovou moderní variaci na Romeruv snímek z roku 1985.
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
6
Nic jsem od toho filmu neočekával a k Romerovo klasice to přirovnávat nebudu. Prostě jsem měl náladu na nějakou blbost se Zombie… asi jsem si měl spíš pustit Dead Rising, ale nevadí. S Romerovo originálem to má společné snad jen to, že se to odehrává v bunkru, který vede šílený poručík. Pak tam máme doktorku, která se z krve svého Zombie stalkera snaží vytvořit protilátku na šíření viru v lidském těle… většinou jí tam tedy za vidinou vakcíny poslouchají, ačkoliv při výzkumu kolikrát jde i přes mrtvoly. První část filmu se tvářila dosti napínavě a já čekal zařízlý v křesle co se bude dít. V polovině film lehce ztratil tempo a ke konci velký akční s tím že finále přišlo vážně s hrozným klišé. Scénář byl děravý a celkově lajna byla dost průměrná. Masky, gore a určité scény byly dobře odvedené. Je to prostě takové tupé Béčko. Lehčí nadprůměr k odreagování nebo zabití času.

Dodatečné informace

Původní název:
Day of the Dead: Bloodline (více)
  • Bulharsko Day of the Dead: Bloodline
Premiéra v ČR:
5. 4. 2018
Země původu:
Bulharsko
Rozpočet:
8 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění