Pravidla pomsty

52%
Pravidla pomsty

Když je jeho snoubenka unesena, vydává se Roman (Ashton Holmes) se svými bratry po jejích stopách. Romanův tým se při "lovu" spojí s detektivem Averym (Bruce Willis), který se snaží vyřešit případ obchodu s bílým masem.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Tak a máme tu další levný videofilm,který láká na jméno Bruce Willis. Na začátku se film tváří jako film o posttraumatických stresových poruchách u vojáků,kteří se vrátili z války. Později se vše změní v obyčejnou honbu za pomstou a hledáním unesené snoubenky. Akce tuctová a Bruce,když už se náhodou objeví před kamerou,tak je jeho výkon hodně jalový. Dějově zkrátka nic co bych neviděl už jinde a lépe natočené. Bruce Willis vždy patřil mezi mé oblíbence a jeho filmy jsem si nikdy nenechal ujít,ale po jeho posledních filmech budu muset své stanovisko přehodnotit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Kde nic není, ani smrt nebere a Bruce nezachrání všechno. Vše od příběhu, po rozklepanou kameru je špatně. Lépe je snad natočena Kriminálka Las Vergas a jí podobné. Toto je opravdu laciná rádoby akční detektivka bez názoru a tváře. Bruce by si měl lépe vybírat zejména s jeho pověstí a image :( ..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
´Akty násilí.´ Příběh o unesené dívce obchodníky s lidmi, kterou začnou hledat bratři a snoubenec. Běžné téma přeci jen zpracováno krapet jinak. Přitažlivým na snímku je jako obvykle Bruce Willis, ale u mnohých může dojít ke zklamání. O hlavní roli v jeho případě totiž v žádném případě nejde. To přenechal jiným a udělal dobře. Přeci neudělá stejnou chybu jako Stevem Seagal, který se naopak od toho ne a ne odpoutat. Příběh je více dramatický jak akční a směle se houpe nad faktem, jde-li o záchranu a nebo spíše o pomstu. Je to tak nerozhodné, že to vypadá na oboje. Snímek vlivem námětu nutí porovnávat se sérií ´96 hodin´, kde byla nastavena laťka hodně vysoko, ale zcela zbytečně. K porovnávání není takřka nic. Snímek si jde svou cestou v jednoduché nenáročné zábavě bez nutnosti tlačení na pilu k akci. Právě tento fakt akčně založené jedince nejvíce zklame. A dobře jim tak. I když dva dělají totéž, nemusí jít vždy o totéž. Takže snímek více dramatický než akční, který i v tomto ražení má rozhodně něco do sebe.

Dodatečné informace

Původní název:
Acts of Violence (více)
  • Kanada Pravidla pomsty
  • Kanada Acts of Violence
Země původu:
Kanada, USA
Tržby:
0,39 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pravidla pomsty je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch