Poslední úkol

50%
Poslední úkol

Tři zločinci se ocitli v pasti v zamčeném skladu a ještě horší hrozbou čekající uvnitř - téměř nezastavitelným zabijáckým psem. (O2)



Režie:
Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Z jakého důvodu hrají áčkové hvězdy v levném Bulharském béčku je mi opravdovou záhadou. Čekal jsem alespoň pořádně šílenou jízdu kde nebude nouzi o akci, ale to se vůbec nenaplnilo. Místo toho jsem dostal 3 chlapíky trčící v nějaké budově, kteří ve volných chvílích vypráví nějakou historku z minulosti spojenou se zvířaty. Pokud tedy zrovna nevzpomínají, tak je nahání obří pes, který v budově zůstal po psích zápasech a je pořádně nasranej. Nic víc nic mín. Bullet Head tak využívají zápletku podobnou snímkům Green Room, nebo Burning Bright. Tedy nic originálního pod sluncem. Aspoň že ten pes vypadá fakt děsivě a rozhodně bych na něj nechtěl nikde a nikdy narazit. Akce je zde opravdu málo a tempo vyprávění navíc velmi brzdí spousta flashbacku. Nebýt Malkoviche a Brodyho v hlavních rolích, tak bych se o film ani nezajímal a dobře bych udělal. Banderas opět jednou dokázal, že se jeho právoplatné místo nachází v béčkových filmech kde se nemusí moc snažit a nějakou tu korunku to hodí. Jeho roli jsem mu nevěřil ani za mák a po Culkinovi byl nejslabším článkem filmu. Navíc nemám rád, když se ve filmu ubližuje zvířatům. Někomu se Bullet Head může líbit, ale já to určitě nejsem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Vlastně docela fain jednohubka o třech zlodějích, jedné staré hale a naštvaném psíkovi. Tempo od začátku vysoké a nepolevuje, průpovídky třech smolařů dost baví a závěr potěšil.

Dodatečné informace

Původní název:
Bullet Head (více)
  • Bulharsko Poslední úkol
  • Bulharsko Bullet Head
Země původu:
Bulharsko, USA
Tržby:
0,09 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění