Noční hra

69%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Výborný oddychový snímek ve kterém se očividně všichni herci výborně baví a já se bavil s nimi. Hodně se přehrává,hodně se křičí,ale hlavně se střídá hodně zábavných scén. Noční hra obsahuje výborné postavy,které byly i na jedničku obsazené. Výborný mix mnoha žánru,který je svěží,uvolněný a zábavný.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Hra tak realistická, že není poznat, jestli to už takhle náhodou není skutečné. S takovýmto námětem jsme se už mohli setkat v roce 1997 u snímku nazvané jednoduše a zcela výřečně: ´Hra.´ Pod režijní taktovkou Davida Finchera si ji ve své roli zahrál Michael Douglas. Snímek měl napínavý temný thrillerový ráz a skutečně ani divák si v ničem nebyl jist. Nyní máme něco podobného. Název je ´Noční hra´ a celé je to ve zcela jiné atmosféře. Parta přátel posedlá hraním různých her si něco takového zkusí také, jen v poněkud jiné režii. Po delší době se do kin dostala komedie tak výřečná, že se bez milosti dá prohlásit, že tu snad každý v oné partě má místo pusy doslova slovní kulomet. Avšak jejich prostořekost a komentovaní všeho možného i nemožného je zábavná, kupodivu po celou stominutovou stopáž. Děj je živý a neexistuje jediného nudného místa. Absence grotesky, zato situačního humoru je více než dost. Takovýchto filmů obsahující humor vkusný, neurážející a hlavně bez fekálií, je v dnešní době skutečně jako šafránu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Někde mezi 3-4. Bateman se pro tyhle role narodil, Plemonsův tichý blázen je jednou z postav roku a celkově je vidět, že režisérské duo má fakt dost talentu, takže zvládlo jak humorné tak akční scény. Jasně, ne každý fór se povedl, ale celkový dojem z téhle Hry je hodně pozitivní. Scéna s vytahováním kulky pecka peckovitá, navrch parádní závěrečné titles.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Noční hra je únikový film. Je to film na sobotu večer, kde skupinka dobrých herců vyvádí šílené věci, přehrávají, kulí oči, směšně padají a vůbec se nežinýrují, pokud mají předvádět Teletubbies nebo operovat na haubně auta průstřel ruky s vybavením, za které by se nemusel stydět ani MacGyver. V tomto filmu nečekejte ani náznak reality a tvůrci ohýbají fyziku a filmová klišé do nečekaných gagů, když se už poněkolikáté ani jednou nerozbije skleněný stůl, na který spadne obrovský hromotluk, postavy to komentují tak, že se tomu prostě musíte smát. Sympatické je také to, že všechny postavy nejsou zrovna synonymem pro všeználky a humor je postavený i na jejich mírné hlouposti. Přiznám se, že tento druh komedií mám rád, v kině dlouho nic podobného nebylo a od traileru jsem věděl, že by se to mohlo povést. Fajn hollywoodská oddychovka.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Sympatický mišmaš, kde si pozorný filmový fanda navzdory řadě blbých zvratů najde to svoje v povedeném parodování Davida Finchera a vtipných odkazech, zatímco divák, který se jde do kina prostě vypnout, prožije 100 minut nezávazné a neutuchající zábavy. Kdyby si film udržel konverzační i příběhový elán první poloviny a nerozmáchl se do takové akční i dějové šíře, mohlo jít bez problému o komedii roku.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Zvyknul jsem si na tu "absurditu" v těchto ztřeštěných komediích, ale zde to bylo i na mne trochu moc. Krom toho dle mého názoru převládají spíše trapné vtípky a situace nad těmi zábavnými, ovšem zábavné pobaví. Herci jsou fajn, zkrátka banda komediantů. Nesmírně mne otravovala hudba, ta je velice nepovedená. Závěrem jen to, že jsem viděl lepší. **
Toren
Toren
5 165 bodů
8
7/10. Velmi slušná komedie, která hezky odsýpá, staví na funky tématu a nebojí se občas umazat drsnějším fórkem. A má to tři scénky, které mě od srdce rozesmály (sousedův odchod do tmy, "krvavý" pejsek a kufr, co spadl příliš pozdě). Nečekal jsem mnoho, ale dostal jsem fakt příjemnou věc, která splnila svůj účel. A Rachel McAdams je k zulíbání!
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Najednou se mi nezdají ty Rogenovky a Francoviny zas tolik špatné.. nuda
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
1
Jason Bateman má ve své herecké filmografii několik povedených komedií. Noční hra k nim rozhodně nepatří. Komedie, při které jsem se ani jednou nezasmál. Situace jsou tak absurdní a hloupé, že se z filmu stává další nudná velmi podprůměrná záležitost.
Kuca25
2 132 bodů
8
Hodně příjemné překvapení. Do kina jsem šel s tím že o filmu vím že je to komedie. Chtěl jsem se zasmát a to se povedlo. Noční hra je opravdu vtipná a povedená komedie. Sice je dost nepravděpodobná ale to na vtipu vůbec neubírá takže je to v pořádku. Má i super zápletku díky které stále přemýšlíte jak to ve skutečnosti je a tím vás film vtáhne ještě hloubš do příběhu. Herecký výkony jsou na skvěle úrovni, nad všemi ještě vyčnívá Rachel McAdams která je ve své roli dokonalá. Takže parádní oddychovka.