Chůva na zabití

63%
Chůva na zabití
Chlapec se stane svědkem řádění mladé svůdné chůvy a jejích přátel.


Režie:
Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Nedávno jsem to psal a píšu to znovu - Netflix je prostě na vrcholu sil a je s ním potřeba do budoucnosti počítat. Pro tuto cool podívanou získal sympatické herecké obsazení a velmi dobrého režiséra v podobě McG. Jelikož se jedná o hororovou komedii,tak zde není potřeba očekávat nějaký složitý děj. Je to všechno jednoduché jako facka a celý děj jede přímočaře až do finále. McG velmi dobře namixoval horor a komedii, proto snímek uteče jako voda. Chůva je děsně sexy a velmi dobře se na ní kouká. Některé gore scény jsou opravdu povedené a téhle "chůvě" rozhodně nechybí napětí. Já jsem zkrátka nadmíru spokojený. PS: Snímek mi ve své podstatě přišel jako takový krvavější - Sám doma.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Další z každoročních překvapení. Čekal jsem 2-3 hvězdičkovou záležitost, dostal jsem jeden z filmů roku. McG tuhle malou a nenápadnou horrorovou komedii okořenil libovými úmrtími, herci fakt hrajou a Samara Weaving...uf.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Je to sice eklektický vyvrhel všech možných stylistických postupů a klišé, ale je to zároveň tak neodolatelně bizarní, zábavné a kreativní, že se mi to nakonec docela líbilo. Pár scén je vyloženě dementních a honba za stylovostí občas dělá z filmu parodii i v momentech, kdy bychom se měli alespoň trochu bát, ale některé formální hrátky naopak pobavily (mezititulky) a scénář ve druhé "slasher-exploitation-home invasion" polovině obstojně zužitkovává motivy načrtnuté v úvodu (přičemž je vtipný obrácením rolí, kdy klaďas postupně morduje záporáky). Být to více verbálně vtipné a kreativnější ve vytváření napětí či způsobech úmrtí, byl bych vlastně hodně spokojenej - takhle se mi nejvíce vzpomínek na film přesune do třetí mužské hemisféry mezi nohama a budou se týkat Samary Weaving, kterou mít za chůvičku, tak si rychle rozmyslím, jestli je opravdu nejlepší trávit večery v hospodském zařízení.

Dodatečné informace

Původní název:
The Babysitter (více)
  • USA Chůva na zabití
  • USA The Babysitter
  • USA Bebek Bakicisi
  • USA La babysitter
  • USA La Baby-Sitter
  • USA Opiekunka
Premiéra v ČR:
14. 10. 2017
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Chůva na zabití


Powered byJustWatch