Kazišuci

55%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Kazišuci nejsou vyloženě špatným snímkem,ale název sliboval přece jen zábavnější podívanou než tu kterou jsem nakonec dostal. Kay Cannon se očividně snažila servírovat jednu vtipnější scénu než druhou,ale po celý snímek jsem se upřímně zasmál snad jen dvakrát a to díky Johnu Cenovi,který má podle mne slušně našlápnuto konkurovat The Rockovi,kterého je teď všude plno. Bohužel je to celé příliš průměrné a 102 minut bylo až příliš velkou porcí s kterou si Cannon prostě nedokázala poradit.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
4.5
Naprostá blamáž, vybrat americkou komedii, natočenou v posledních letech, která by měla kvalitu, je opravdový oříšek. Tyto sériově vyráběné komedie plné kýče a jasně předvídatelných scén zaplavily trh a je to opravdu cesta do pekel. 45% za scénu z pitím piva zadkem :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Smál jsem se celou dobu, to nemohu říct. Bylo mi většinu času za všechny zúčastněné fakt trapně.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Kazišuci jsou příjemné překvapení. Komedie, která se prezentovala blbými trailery, původně vypadala jako totální průšvih. Nakonec však o žádný velký průšvih nejde. Režíruje debutantka Kay Cannon která má ale za sebou spoustu let produkce a podílela se přinejmenším na oukey trilogii Ladíme! Možná je fajn, že film režíruje právě žena, protože žádný muž by toto téma asi takto prodat nedokázal. Ano, jedna se pořád trošku o fekální komedii, jejíž celá jedna scéna pojednává o tom, že se Johnu Cenovi lije pivo do řiti a má to být vtipné! Takových scén, které jdou na sílu je tu moc. Právě ale Cannon zvládne střídat tyto scény s trošku dramatičtějšími scénami s postavami které fungují jako postavy. A to kvůli tomu, že se jedná o zkušené rodiče, kteří prostě chtějí ochránit své dcery za každou cenu! A díky těmto momentům tak film utíká, i když se žádný gag nekoná. Hlavní trojce je fajn. Leslie Mann je na podobné tipy filmů zvyklá a chválit jí proto nemá smysl. Ike Barinholtz je ale hrozně fajn a John Cena svými grimasami perfektně pobaví. Je to celkem oukey ale scény kdy na sebe hrdinové blijou v limuzíně nebo s detailními záběry na mužské partie to trošku sráží dolů, protože co je moc, to je moc. Jinak ale pořád fajn. Viděno v kině: 2x
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"Radši 10 šulínů než 1 hořká tyčinka." Námět to mělo dobrej, nicméně scénář a celkové zpracování stojí za ho*no. 2 hvězdy za 2 vtipné situace. 1. John Cena pije chlast análním otvorem. 2. Ústřední trojice se dostane mezi nahý pár, který hraje slepou bábu. Leslie Mann: "Já jsem jí porodila... Ona žila ve mně... V mým těle." John Cena: "A Kayla ve mně... Jo, rostla v mejch kou*ích... A já jí pak pustil do Marcie... Je to pro nás stejné." Myslím si, že se to dalo zpracovat mnohem lépe. - 40%.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Spousta trapasu a zvláštně ostudných situací.. jestli se takhle opravdu nějací rodiče chovají za zády svých dětí.. je to super a otřesný zároveň :D
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Tady ani bělidlo na opláchnutí ksichtu nepomůže ..
Krupe
Krupe
2 264 bodů
2
Této prý komedii se snad nemůže smát ani zhulená teenka.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Škoda peněz za výrobu filmu. Ničím zajímavý příběh o tom, jak se parta rodičů bojí, že jejich děti dospívají. Přes skvělé herecké obsazení se film táhne a nudí. Téma by mohlo být jako scéna filmu dobré, ale na celý film to prostě nestačí. Na komedii se moc nezasmějete.