Ovčáček miláček

70%
Ovčáček miláček

V pondělí 20. listopadu 2017 bude od 19 hodin v přímém přenosu vysílána do kin po celé České republice poslední letošní repríza nekorektního kabaretu Ovčáček miláček autora a režiséra Petra Michálka. Přenos se uskuteční tentokrát přímo z Městského divadla ve Zlíně a soudě podle reakcí na srpnovou premiéru tohoto pokračování ovčáčkovského tingltanglu, Zlíňáci se svou politickou satirou citelně přitvrzují. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, zkraje roku 2018 v období vrcholící prezidentské kampaně v ČR. Na jevišti to znovu hýří těmi nejabsurdnějšími a zároveň zcela autentickými výroky představitelů naší politické scény. Marek Příkazký opět září v roli hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka, skvělě ho pak doplňují Zdeněk Julina jakožto Andrej Babiš a Pavel Vacek v roli premiéra Bohuslava Sobotky. Participaci na přenosu v tuto chvíli potvrdilo již přes 50 kin, další se budou přidávat v následujících týdnech. První kina spustí předprodej vstupenek na přímý přenos symbolicky v Den české státnosti 28. září. Nejaktuálnější informace jsou k dispozici na webových stránkách distributora Přenosy do kin.




Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Měl jsem to štěstí, že jsem zde na Kinoboxu vyhrál dva lístky na přímý přenos z předtvení Ovčáček miláček. Bavil jsem se a občas jsem se opravdu od srdce zasmál. Tento kousek stojí za to vidět, dokud jsou témata relativně aktuální. Myslím si, že k do má rád politickou satiru, tak se pobaví. V představení jsou slabší a silnější pasáže. Mě asi jediného v kině pobavil Zaorálek :) Skvělý byl výkon Zdeňka Juliny, který hrál Babiše a další a další.. Doporučuji.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
8
Viděno díky výhře lístků od Kinoboxu. První díl jsem neviděla a uplně jsem nevěděla co od toho čekat, ale ve finále jsem byla mile překvapena. Scénky jsou vtipné, zejména Babiš byl uplně geniálně zahraný, to samé Jílková. Jediná výtka, kterou bych měla je k závěru představení, na můj vkus už to bylo příliš překombinované a utnula bych to ve scéně s "mozaikou".
majhan
majhan
453 bodů
1
Asi naprosto nekoukatelný film. Nesnáším planý samoúčelný posměch, jen proto, že kritika nemá na víc. Zvláště v době, která je přímo hektická a dalo by se připodobnit "vymknutá z kloubů, šílí", jen lze jen tiše doufat, že nepovede ke stejným hrůzným koncům jako v historii.

Dodatečné informace

Původní název:
Ovčáček miláček (více)
  • Česká republika Ovčáček miláček
Premiéra v ČR:
20. 11. 2017
Distributor:
Přenosy do kin
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění