Avengers: Endgame

87%
Avengers: Endgame
Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)



Recenze: Avengers: Endgame

Kinobox.cz
65%

K dobru Endgame je povinno dodat, že nároky jsou chtě nechtě nepoměrně ambicióznější než kdy předtím. Bezprecedentní ráz celé události značí milníkový význam epilogu, který ovšem nespočívá v jeho kvalitě, nýbrž v minulosti, již uzavírá.

Kinobox.cz
95%

A přesně to Endgame je, poslední sbohem, rozloučení se s něčím unikátním, něčím, co bylo v době před svým vznikem považováno za nemožné. Pomník Zlaté éře komiksových adaptací a zároveň začátek nové doby, která bude mít nové hrdiny a příběhy. Současný ekvivalent Star Wars nebo Matrixu, velkofilm téhle generace a gamechanger, který jako první dokázal přenést komiks na stříbrné plátno...


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
10
Mokrý sen všech fanoušků komiksů. Avengers: Endgame je kulervoucí popcornová záležitost, která v kině dlouhou dobu neměla obdoby. Už jen to množství postav, které museli bratři Russoové do filmu nacpat a jak si s nimi poradili zaslouží hluboké uznání. Scénář nechá vyniknout každého z nich a při tom je zde spousta prostoru pro akci, která je opět zábavně a hlavně přehledně natočená. Má-li tohle být završením jedné velké etapy, tak jsem s tím naprosto v pohodě. Endgame je =přesně ten typ koktejlu který mám velmi rád. Nechybí akce, humor a emoce.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Velmi dobrá podívaná. Kdo ale neviděl drtivou většinu marvelovek, bude velmi zmaten, já určitě neviděl všechny, kterých se děj týká, takže jsem se občas ztrácel v ději. Velmi dobrý scénář, přemíra superhrdinů na konci ale působila až zmatečně. Film postupně každou minutou graduje jakoby z ničeho až po skvělý konec. 80%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Cítím k tomu podobný respekt jako k fotografii černé díry - stačí si jen představit tu obrovskou snahu a preciznost, co do toho šly. Když se Avengers před bitkou srotí, naprosto jsem chápal, že pro diváka s emocionální účastí v téhle sérii musí jít o jeden z životních zážitků. Kdo chce, aby mu tento film něco dal, tak mu to pravděpodobně dá - a jsem vlastně udivený, že jakkoliv emocionální účast sám necítím, nenudil jsem se s výjimkou poslední třetiny ani okamžik a obecně to uteklo hodně rychle.


Dodatečné informace

Původní název:
Avengers: Endgame (více)
  • USA Avengers: Endgame
  • USA Vengadores: La guerra del infinito - 2ª parte
  • USA Yenilmezler: Sonsuzluk Savasi - Bölüm 2
  • USA Мстители: Война бесконечности. Часть 2
Premiéra v ČR:
25. 4. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Avengers: Endgame je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Avengers: Endgame


Podobné


Powered byJustWatch