The Punisher

89%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Ne, není to dokonalé. Ale ani po pěti dnech to nemůžu dostat z hlavy, a i když mi to někdy až moc připomínalo Homeland a předposlední díl mi svou nelogičností trhal žíly, tak prostě Frank vládne. Fakt skvělý příběh, skvěle záchrané, a jednoznačně nejlepší marvel netflix.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Konečně má Punisher zpracování na které se dá koukat a které si zaslouží!
Atchyroz
3 395 bodů
8
85% - Za mne určitě druhý nejlepší marvelovský seriál po Daredevilovi. Jon Bernthal je jako Punisher naprosto úžasný, skvěle mu ta role sedí a z jeho představitelů ho ztvárnil zdaleka nejlépe. Je to ultimátní drsný frajer, kterému prostě fandíte. Navíc se nám představil už v seriálu Daredevil, kde si každou svou scénu kradl pro sebe. Punisherovi se daří vytvořit super atmosféru. "Alfréda" mu tady dělá Ebon Moss-Bachrach, který se stará o vtipné scény. Hodně překvapil Ben Barnes jako záporák, kterého si zahrál dobře a pokračoval i v další sérii. Po akční scéně je Punisher doveden k dokonalosti. Je tady až šokující brutalita plná krve a sprostých slov, což sem přesně sedí. Druhá série byla už trochu slabší, ale taky fajn. Akční scény jdou ještě dál než před tím, Frank Castle se jako chatakter zlepšil, ale zápletka už není tolik zajímavá jako předchozí a bohužel je tady příběh poněkud natahovaný, je tu dost hluchých míst a ztrácí to dobré tempo.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
8
Nekompromisní,brutální a krvavý
Wulft
Wulft
252 bodů
9
10/10 dám až bude třetí série.
  • Jon Bernthal
Branduff
Branduff
240 bodů
9
Po druhé sérii Daredevila byl na Punishera natěšený. John Bernthal a jeho proslov Daredevilovi na hřbitově bylo fenomenální vyvrcholení jeho přítomnosti. Pak přišel seriál a já ač hladový jej dokoukal až na podruhé. Surová a zemitá podívaná, plná násilí která s Punisherovi patří byla skvělá. Postavy okolo byli skvělé (hlavně Micro) ale stále ta vata. Ta zde byla ve formě vedlejšího příběhu vojáka s PTSD která byla sice na jednu stranu fajn ale bez ní by série byla za mně lepší. Záporák Jigsaw byl skvělý korporátní zm*d a celá jeho linka mně bavila. To s čím jsem měl největší problém bylo co vše Frank zvládne. Tak jak dostane naloženo bylo místy až nesmyslné a jeho léčení někdy extrémně rychlé. I tak je první série za mně super a po rodinných Marvel hrdinech konečně něco brutálnějšího. Druhá série byla zvláštní a já vlastně ani nevím jak jí ohodnotit. Frank je zde lidštější, více mluví a jeho nová poloha mně baví, Jigsaw je zde ale mimo. Nejen jeho podoba (v jeho podobách je zjizvený a děsivý, tady na hezké tváři jen 3 jizvy ? wtf ?) ale chybí i větši střety z Frankem. Druhý záporák je taky poněkud zvláštní a dle mého nevyužitý. Vztah s Amy i pokračování linky s agentkou Madani bylo fajn i akční některé pasáže super. První serie za mně super a u té druhé vlastně ani nevím.....
Ryuu
Ryuu
61 bodů
9
Prostě Jon Bernthal
  • Jon Bernthal
  • 10 dám až bude další série