Hříšnice

79%
Hříšnice
Mladá matka se snaží zjistit, co způsobuje její nekontrolovatelné návaly vzteku.




Jamie76
Jamie76
4 257 bodů
6.5
První serie je vážně dobrá (75-80%), druha je o poznání horší, ten kluk je nesnesitelnej a na ránu, a to je problém u většiny postav celé druhé série, dávám ji tak (65%) s přimhouřenýma očima, třetí série byla zábavná jak sledování giro di italia, celou dobu všechno víte, nechápu ten konec, on mu chce vystřílet rodinu a pak když prohraje tak se rozbrečí na práhu smrti a detektiv s nim ještě souciti, jako co to kur*a je? Za to co mu tam dělal a jak vraždil a ohrožoval mu rodinu mu měl narvat brokovnici do huby a vymalovat s nim zeď., třetí sérii maximálně (45%)
Orsi
Orsi
905 bodů
10
Seriály za poslední léta dosahují neuvěřitelné kvality, The Sinner je toho důkazem. Scénář je až na pár nesrovnalostí opravdu precizní, kamera se soustředí na spoustu detailů a Jessica Biel se ukázala snad ve své nejlepší roli. Všechno to dohromady skvěle utíká a vy jen čekáte, jaké další temné vzpomínky se odkryjí.
Vanessa
126 bodů
9
1. série - Cora Série začíná dost záhadně a vlastně po celou dobu sledování jsem přicházela s nejrůznějšími teoriemi, který se neustále měnily. Tolik možností, jak to mohlo být. Navíc s každým dalším dílem se mi zdálo chování osob podivnější a v mých očích se průběžně stávali podezřelými snad úplně všichni. Ujetej detektiv, šílení rodiče - matka především, úchylná ségra, divnej manžel, divná policajtka… vlastně všichni v určitým bodě byli tak nějak divní, divně ujetí. Nicméně skvělá hudba, skvělý herecký výkony, skvělý zvraty, skvělá série… ačkoli nějaký ty chybičky v podobě nelogičnosti se tu objevily, takže nemůžu hodnotit plným počtem - k tomu mi tam ještě něco málo chybělo. Jsem zvědavá na další série. Doufám, že si seriál udrží kvalitu.


Dodatečné informace

Původní název:
The Sinner (více)
  • USA Hříšnice
  • USA The Sinner
Premiéra v ČR:
7. 11. 2017
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch