Alibi na klíč

71%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Tak to Frantíci opět rozbalili v plné parádě. Alibi.com je nesmírně zábavnou komedií,která je v rámci žánru opravdovou lahůdkou. Takové komedie umí opravdu jen Francouzi. Snímek nabízí spousty zábavných scén ve kterých nechybí ani různé parodie na hollywoodské snímky viz. Fast and Furious, Bloodsport, Assassins Creed, nebo Star Wars. Stejně tak je zde velmi zábavně podané téma uprchlické krize kdy imigranti na člunu plují do Francie. Zkrátka je zde toho opravdu spousty čemu se může divák zasmát.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Výborná komedie. Hned po skončení jsem přemýšlel i o pěti, jenže na to to byla imho až moc instantní zábava, navíc mi ta Gregova přítelkyně byla dost nesympatická. Ale od Klamače srdcí asi frantíci nic lepšího neměli.
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
8
Francouzské komedie jsou zpátky na výslunní. Toto je opravu provedená komedie, a dvojka je prý ještě lepší. Něco ve stylu Fotr je Lotr…
KallEll
KallEll
1 582 bodů
6
Frantíci dokazují že komedie prostě točit umí. Mohlo tam být trochu méně trapnosti, hlavně ve druhé půlce filmu, celkově ta druhá půle byla horší taková jiná jak ta první, ale bavil sem se docela dost. Dobrý vtípky, originální námět, dobré herecké výkony.
Lucyen
Lucyen
919 bodů
9
Film splňuje svou kategorii - je to komedie nabitá akcí, smíchu a zábavy. Původně jsem podle názvu čekala něco naprosto jiného, ale byla jsem mile překvapená. Je to klasická romantická komedie, která se poněkud zamotá, ale nakonec se z toho hlavní hrdina dostane pomocí svých kamarádů.
sugi
752 bodů
9.5
... francouzská komedie opět na scéně a v plné síle ... komedie na kterou se velice rádi podíváte několikrát ...
zrzinda2408
306 bodů
8
Francie začala dělat komedie, které dokáží s přehledem strčit do kapsy ty americké. Tohle je natočeno vtipně, zábavně a jsou tady skvělé momentky. Na tenhle film se můžu podívat 10x a stejně se zasměju. Kdo má komedie rád, tohle by opravdu neměl minout... Francie jede :)
Markiza
4 bodů
8
Komedie, na kterou se podíváte znovu. Vtipné scény, oddechovka.