Esa z pralesa

51%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Evropské animáky to mají velmi těžké a i přes veškerou snahu se nedokáží vyrovnat takovým studiím jako je Pixar,nebo DreamWorks. Problém ani tak nevidím v animaci,která je očividně prozatím nedostižnou metou,ale hlavně příbězích,které okatě vykrádají známější značky. K samotnému filmu snad jen tolik,že animace je hodně průměrná,příběh slabý a postavy nevýrazné. Dospělí snímek určitě neocení a děti nejspíš také ne.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
5
Francouzský CGI animovaný snímek byl vyroben na základě stejnojmenného seriálu a je určen především pro menší děti. Přesněji uvedeno, pro ty předškolní. Příběh je tedy zjednodušený a vůbec  méně náročný i co se týče ztřeštěných scén a humoru. Onen seriál dával dětem mnoho znalostí o zvířátkách a přírodě jako takové. Jestli je i tento snímek tak ve své podstatě pro děti roztomilý a hlavně zábavný už je na diskuzi. Námětově se nejedná o nic složitého. Zvířátka jsou vlivem okolností nuceni zachránit džungli a to je vše. Příběh však svým vyprávěním vyznívá nějak kostrbatě. Téměř to vypadá, jakoby byly jen k sobě spojené epizody z onoho seriálu, či byl bez úpravy použit scénář pro seriál určený. Děti se o tento neduh samozřejmě zajímat nebudou, ale je otázkou, jestli je něco takového vůbec zaujme. Čiré filmové zábavy snímek poskytne suma sumárum tak půl hodiny a konec. Děti to prostě přestane bavit. Grafika sází na minimalismus, což by zase až tak s ohledem na věkové zařazení nevadilo, ale na druhou stranu se z postaviček nějak záhadně vytrácí roztomilost. Dějově několik zábavných nápadů sice je, ale atmosférou spíše převládá nudnost, což právě vede k diváckému nezájmu. A tak se jen ukázalo, že tento námět měl spíše zůstat u TV seriálu, kde má svým vyzněním a krátkou stopáží přeci jen jednodušší pozici.
sabule
14 227 bodů
3
Před vánocemi se s takovými zbytečnými animáky ještě musí počítat a do kina na tento nudný slaďák si nějaká ta ratolest jistě cestu najde.Děti jsou sice zhýčkané přeberným množstvím možností si vybrat a tak jim dopřejme zažít pro ně radost a pro doprovod nudnou podívanou.
kacanova
41 bodů
4
Někdy je těch animovaných filmů až moc a tenhle je tím důkazem.Je to zbytečný film v tomhle žánru, alespoň pro mně.