Likvidátoři

57%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Plochý předvídatelná příběh. Film mě v žádném směru nezaujal. Akční scény průměrné, herecké výkony jakbysmet. Tento film se zařadil do předlouhé řady béčkových akčních filmů na které bude padat prach a občas ho v nočních hodinách pustí nízkorozpočtová televizní stanice.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
7
Stará dobrá akční jízda dle staré školy a to s borci jako jsou Scott Adkins a Wade Barrett zde postavených proti sobě. Velice známá klasická šablona sice možná zklame, ale jde si to svojí dějovou cestou a svým tempem takřka nenechá vydechnout. Příběh je velice jednoduchý, ale tady jde především o akčnost a to splňuje na sto procent. Po poklidném představení hlavní dvojice, tedy otce a jeho dcery, se okamžitě rozjede etuda plná přestřelek, soubojů, rychlých kol a atmosféry plného napětí. To vše podpořeno vynikající kamerou s různými nájezdy, přehledným střihem a vhodným soundtrackem. Akční jízda, která se ve videotéce neztratí.
avenis
avenis
8 137 bodů
1
Tohle by mohlo sloužit agentům všeho druhu jako instruktážní video pro boj z blízka. Jinak nenacházím smysl, proč někdo financoval vznik takové podprůměnosti. Dějová linka vyvařená aspoň stokrát, herecké výkony snad jen ty bojové, zbytek nestojí za řeč,... a už nic. Jedno klišé za druhým. Jakmile se boj odehrává ve stodole, někdo se na něco nabodne. Například. (25.10.2022)