Čára

60%
Čára

Adam Krajňák je otcem rodiny a zároveň také hlavou pohraniční kriminální skupiny, která pašuje přes slovensko-ukrajinskou hranici cigarety. Když ale jedna z dodávek  ztroskotá, spustí se lavina konsekvencí, během níž bude muset zpochybnit své vlastní mezníky, které dosud nechtěl překročit. (KVIFF)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Na začátku jsem myslel,že nepřežiji prvních 20 minut. Snímek mě děsně nebavil a k postavám jsem si nedokázal najít cestu. S přibývajícími minuty však Čiara začala nabírat na obrátkách a děj začal být zajímavý. Postupně jsem si začal uvědomovat,že mi vlastně postava Adama Krajňáka není lhostejná a přál jsem si,aby to s ním dobře dopadlo. Na Slovenské poměry má tento film "světovou" kameru a velmi dobré herecké výkony. Navíc vypráví zajímavý příběh,který přece jen bude asi trochu bližší Slovenskému diváctvu. Jediné co mi vadilo byl střih,který kolikrát působil rušivým dojmem. Přesto všechno bych Čiaru hodnotil jako nejlepší letoší Slovenský film.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Když se na Slovensku zadaří, stojí to za to. Za poslední dobu se mi pár slovenksých filmů líbilo a i čára má svou kvalitu a kouzlo. Příběh podobný našim filmům, jako je GangsterKá a jiné je ve slovenské verzi vlemi osvěžující. Por mě bylo velkým mínusem to, že jsem občas šuvlování východoslovenských herců téměř nerozuměl a obralo mě to o dobrých 10% filmu. Za mě dobré. 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Drsný slovenský thriller, u kterého mi asi jenom chyběla větší propracovanost postav a trochu silnější závěr. Jinak fakt slušná práce. Btw Maštalír je drsňák hollywoodských parametrů.

Dodatečné informace

Původní název:
Čiara (více)
  • Slovenská republika Čára
  • Slovenská republika Čiara
  • Slovenská republika The Line
Premiéra v ČR:
26. 10. 2017
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Slovenská republika, Ukrajina, Černá Hora
Čeština:
Čára je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch