Backstage

33%
Backstage

Dnešní teenageři nerevoltují dlouhými vlasy, dnes jede urban culture, street dance, hip-hop, rap, youtubering a taneční crew! Backstage je příběhem taneční skupiny, která se protlouká na malém městě a sní o velkém světě. Kdy se jí dveře do nablýskaného světa showbusinessu opravdu otevřou, vztahy a charaktery ve skupině jsou podrobeny velmi tvrdé zkoušce. Backstage je film o tanci, hudbě, vášni a především je to film o mladých lidech, síle přátelství, jejich vztazích, jejich životech, jejich snech, o tom, že jsou ochotni udělat a obětovat cokoli, aby svůj sen uskutečnili. Backstage je taneční film, kde mají choreografie a rytmus stejný význam , jako silný a čistý příběh.(Bontonfilm CZ)




Recenze: Backstage

Kinobox.cz
10%

Ovšem následkem strašlivé zápletky (lhostejno, zda za ni může scenárista, režisér nebo střihač) a českého dabingu vzniklo cosi nadčasově legendárního, na co se možná budu ještě někdy chtít znovu podívat (na rozdíl od Decibelů lásky).


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Backstage atakuje dno české kinematografie. Nechápu jak se na takový film mohly sehnat peníze. Něco tak otřesného jsem opravdu dlouho neviděl. Už od prvních minut mi bylo jasné,že zde není něco v pořádku. Choreografie je naprosto otřesná! Jak je možné,že Step Up je o několik mílových kroků dál? To u nás nejsou pořádní tanečníci? Herecky naprostá katastrofa. Při sledování mi bylo až trapně.Scénář jakoby neexistoval a tak sledujeme směs různých scén,které nemají hloubku,hlavu ani patu. No a ten dabing? Prostě šílený!
bayern
13 716 bodů
1
A je to tady znovu.Další zbytečně vyhozené peníze za natočení něčeho,co se chce podobat nebo kopírovat podobná zahraniční dílka,ale ve finále je z toho velká blamáž a něco,co rychle zapadne do šedi novodobé české kinematografie.Prostě taneční soutěž pro mládežníky.
tedoun
tedoun
923 bodů
3
Celý film je zvláštní, děj je úplně zmatený připomíná mi film Body Rock z roku 1985, který se snažil napodobovat Breakdance z roku 1984, hudba měla být lepší než nějaké americké bečka! Snaha hrát si na LA LA LA prostě nevyšla .. a je to veliká škoda..


Dodatečné informace

Původní název:
Backstage (více)
  • Česká republika Backstage
Premiéra v ČR:
7. 6. 2018
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch