Únos

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5
Snímek vychází z událostí,které se odehrávaly v 90 letech v nově vzniklé Slovenské republice,takže pokud víte o jakou kauzu se jedná,tak si snímek určitě více užijete. Únos mi jako film připadl dosti zmatený a to se týká i děje ve kterém se nahodile střídaly různé scény aniž by se řešila nějaká logika,nebo návaznost. Tahle výtka patří především na režii a scénáři,jenž jsou dosti průměrné. Jediné co se mi na filmu líbilo byla práce s kamerou a zvolený filtr. Na to jaká se na tento snímek valí chvála jsem čekal přece jen něco více než jsem ve výsledku dostal.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Celkem realistické, tvorba SK je velmi podobná té naší. Ale film mě opravdu nenadchl. Zmatek na d zmatek, neustálé skoky, krátké záběry.. dlouho mi trvalo zorientovat se v tom, kdo je je kdo a vlastně až do konce jsem se občas nechytal.. Kladně hodnotím atmosféru a hudbu. Celkem max. 60%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pohled na slavný únos syna slovenského prezidenta, o kterém jsem zas tak moc nevěděl a po filmu o moc moudřejší nejsem. Ve výsledku ale hodně zajímavá slovenská žárovka, kde se jich teda loni urodilo určitě víc než u nás.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Ach jaj, ďalší slovenský film, ktorý chce vypovedať o realite cez žáner politického trileru, ale na jednej strane s divadelnými, na druhej s amatérskymi hereckými výkonmi, v zásade neschopnými ísť pod psychologický pohyb postáv. K scenáru a strihu sa vyjadrovať nebudem.