Lajna

79%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Já vím,že je hloupost hodnotit seriál po prvním dílu,ale Lajna mne doslova odrovnala. Jak jsem ty dlouhá léta nadával na Langoše,tak tímto dnem vše beru zpět. V roli neurotického trenéra Růžičku - omlouvám se - chtěl jsem napsat Hrouzka perlí každou vteřinu na scéně. Seriál netlačí tak na pilu jako podobně laděný Vyšehrad,ale to je spíše k prospěchu věci. Spoustu narážek zde pochopí hlavně hokejoví fandové - například: Já myslel,že jedeme k tetě do Chomutova. Těch dvacet minut bylo nabité skvělými hláškami a scéna kdy se přijde trenér seznámit s týmem je vůbec to nejlepší z celého dílu. Už se těším na další díl.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Zatím co Lavi časem s Vyšehradem klesal, Hrouzek si celou dobu drží lajnu. Na naší současnou tvorbu nadprůměr. Jaká byla cesta? Jakou asi můžeš kurva mít cestu do Havířova?
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
7
Vedle potencionálnějšího a pro mě i zajímavějšího Vyšehradu vznikl hokejový seriál. Má to svoje kouzlo a vynikajícího Langmajera, který tady fakt potí krev, aby tomu dal nějakou kvalitu. Není to žádné veledílo, ale zasměji se a nenudím se.. Navíc díky propojenosti s skutečnými hokejovými osobnostmi a událostmi to dává dojem, že jde o něco více. Perfektní ústřední hudba! 1. série - 75%. 2. série - 65%. 3. série - 80%.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Tak já jsem úplně jiný level, jednak jsem žena, pak jsem už důchodkyně, za další jsem vysokoškolačka s titulem, takže nějaké to "ty vole" není zrovna moje parketa, a v podstatě jsem k dívání se na tento seriál byla donucena mým synem (jakož u předchozího Mostu!). No napřed jsem se ošivala, "netvářila", občas utrousila nějakou ne zrovna pochvalnou poznámku o úrovni a tak, ale syn byl neoblomný a pořád mi tvrdil, že se do toho prý zamiluju. Říkala jsem tvrdě:"NE! To tedy NIKDY!!" A stalo se! Je to vtipné, není tam vůbec nějakých trochu hlušších míst, všichni herci, které znám odjinud, tam hrají úplně skvěle, jako o život, osobně zas nemám příliš v lásce ani Hanu Vágnerovou, ani Václava Neužila, ale tady se stali doslova a do písmene mými miláčky. A ten Stanislav Šárský, který hraje Lubošova otce, o tom jsem nikdy neslyšela, neznala jsem ho, ale po "Lajně" už na toto jméno budu vždycky slyšet! Byl skvělý! Byl tam vůbec někdo méně skvělý?!!!
Atchyroz
3 398 bodů
8
80% - Lajna je takový Okresní Přebor zaměřený na hokej. Není to tak skvělé, ale pobaví královsky. Jiří Langmajer jako Luboš Hrouzek je už teď legendární a všichni okolo něj jsou až absurdně vtipní, dějí se tady dost funny momenty a se stopáží kolem 20 minut je to hodně dobře stravitelné. Je tady ohromné množství skvělých hlášek. První série byla lepší v tom, že se jednalo o něco nového v ranku Vyšehradu a získala si řadu fanoušků. Druhá série už nešla tak vysoko. Odehrává se to trochu jinde, jsou tam jiné postavy a děj se točí kolem jiných věcí, nicméně je to pořád super komedie. Určitě to ale není pro každého.
Kuca25
2 132 bodů
6
Když to vyšlo s fotbalem (Vyšehrad), tak obbod přišel i z hokejem. I přesto že mi je hokej stokrát bližší, Lajna prostě není tak dobrá jako Vyšehrad. Vtipy jsou tam dost podprůměrný a ani výkony nic extra. I přesto je to furt slušná zábava někdy se díl opravdu povede.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
První série byla velmi dobrá. Kvalitní humor, hlášky, patřičná dávka nadhledu a hlavně výteční Langmajer a Vagnerová. Druhá série šla bohužel s kvalitou dolů, obzvlášť její první polovina, kde humor mnohdy i balancoval na hranici až parodické trapnosti. Druhá půlka byla o level lepší a podařilo se jí získat si zpět mou pozornost. Přesto šlo hodně vidět, že některé pasáže byly příliš uměle natahované. Jako celek slušný internetový seriál, u kterého jsem se poměrně dobře pobavil a pokud by se našla zajímavá zápletka, asi bych se nebránil finální třetí sérii.
TechCluster
TechCluster
659 bodů
9
Oproti Vyšehradu si seriál udržel kvalitu po celou dobu. Jiří Langmajer si podle mě tu roli trenéra přímo užíval.