Příšerákovi

45%
Příšerákovi

Animovaná rodinná komedie o prokletí, které možná pomůže jedné ne právě spokojené rodince najít štěstí.

Wishbonovi nejsou právě šťastná rodinka. Máma Emma má knihkupectví, které je před krachem, táta Frank je přepracovaný a každý den trpí pod tyranským šéfem. Dcera Fay je nešťastná, stydlivá teenagerka a syn Max je sice matematický genius, ale ve škole ho ostatní šikanují. Jenže ty opravdové trable Wishbonovy teprve čekají. Mámu Emmu si totiž jako svou budoucí partnerku vyhlédnul samotný hrabě Dracula. Pošle zlou čarodějnici babu Jagu, aby Emmu proměnila v upírku. Yaga však nedopatřením změní i zbytek rodiny v příšery. Frank se stává Frankensteinovým monstrem, Fay se promění v mumii a malý Max v mocného vlkodlaka. Rodina monster se vydává po stopách čarodějnice s jediným cílem: přinutit ji, aby odčarovala prokletí a vrátila jim lidskou podobu. Cesta za rodinným štěstím je však plná úskalí a ostrých špičatých zubů…

Rodinnou animovanou komedii režíroval Hoger Tappe, který si malé i velké diváky získal již svými filmy Hurá do Afriky! či Hrdinové z říše Gaja. (Bioscop)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2.5
Kvalita tohoto animovaného snímku je skrytá i v samotném názvu. Příšerákovi jsou příšerným filmem s nesympatickými postavami,průměrnou animaci a nezajímavým příběhem. Bylo až překvapivé jak málo zábavných situací ve filmu bylo. Vlastně si nevybavuji ani jednu. Zcela zbytečný film,který ani nepatří do kin.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
3
Původně jsem myslel, že se jedná o sequel Hotelu Transylvánie, ale bohužel ne. Anglicko-německá produkce nepřinesla nic světoborného, krom vizuálu zmíněného animáku s popkulturními odkazy na batmana, hulka atd. To všechno s takovým spádem a vtipem, že děti prosili rodiče, aby už mohli domů...
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
4
Podle traileru jsem čekal další zábavný animák pro děti i dospělé, ale bohužel jsem se spletl. Film je podprůměrný úplně ve všem, nudil jsem se téměř celou dobu. Možná to tak cítím, protože nejsem zrovna cílovka, ale ani děcka z toho nebyly nijak nadšený.

Dodatečné informace

Původní název:
Happy Family (více)
  • Německo Příšerákovi
  • Německo Happy Family
Premiéra v ČR:
2. 11. 2017
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Německo, Velká Británie
Tržby:
26,44 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Příšerákovi je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Příšerákovi


Powered byJustWatch