Všechno nejhorší

68%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Na Hromnice o smrt více. Od Blumhouse jsem byl za poslední léta zvyklý na "děsivější" horory jako Insidious, Sinister, nebo The Visit,ale Všechno nejhorší vnímám jako příjemnou změnu a potřebné osvěžení hororového žánru. S každou další smrtí snímek ztrácel na hororovosti a získával spíše komediální body. Rothe v hlavní roli byla bezva a dobře se na ní koukalo. Chvílemi jsem si říkal jak je děsně hot a druhou chvíli se mi zase děsně nelíbila. No nevím jak to ta holka dělá. Závěrečné rozuzlení bylo vcelku očekávané a tudíž nedokázalo nijak překvapit. Landon každopádně natočil fajnový mix hororu,detektivky a komedie,který si své diváky určitě najde.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Další hrátky s časovou smyčkou v jemném hororovém podání. Dobrý nápad, průměrné zpracování a dobře stravitelný horor i pro slabší povahy. Hodina a půl v časové smyčce uteče jako voda a film zanechal i přes svůj teen look docela dobrý dojem i na mě. 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Přiznanáp hororová variace na Groundhog Day, která se ani v nejmenším se nepokouší koncept posunout a "vylepšit". Což je v důsledku jediné možné řešení a jediný způsob, jak z toho vykličkovat důstojně. Vznikl zábavný lehký teen horor, který se nestydí za to, čím je, a nesnaží se diváky obelhat. Svěží podívaná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Rodinný slasher (pg 13), který ani ten "hromnicový" nápad nedokázal využít naplno. Po zhlédnutí dvojky už mi ten první díl tak špatný nepřipadá..
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Ale jo. Nápad super, Jessica Rothe je zralá jít se mnou k oltáři, provedení má své slabší a nedomyšlené chvilky, ale bavil jsem se více než slušně a byl jsem minimálně celou dobu zvědavý, co další den nabídne (a kupodivu se povedl i vývoj vztahu mezi Tree a Carterem). Odhalení záporáka je sice ze scénáristického ranku "někdo to prostě musí být", ale film má mé sympatie za přesně odměřený nadhled a zkrátka za to, že jako ojedinělý žánrový experiment drží pohromadě.... "Proč na mě koukáš, jako bych se vysrala na hlavu tvý mámě??"..... No nádhera.
bayern
13 716 bodů
6
Není to sice žádný originální nápad,ale na poli hororu se to povedlo i když v některých momentech film pokulhává za ostřílenějšími výtvory poslední dekády a asi se nezařadí do zlatého fondu lekaček.Ale je to celkem sranda pozorovat lepou děvu jak se stále snaží vymýšlet různé kličky,jen aby jí někdo nesejmul.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Hlavní hrdinka totálně prkená, celá ta myšlenka jede na 50 procent, druhá polovina s závěrem je už fakt moc .... řemeslně na horrový žánr slušné, jakýkoliv nadprůměr to však není.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
6
Takhle mám rád časové smyčky, a jak se s ní tady pracuje se mi i celkem líbí, jen dostalo málo prostoru to skutečné řešení problému, kdy si hrdina sedne a řeší to... Celkově je to fajn honba za vlastním vrahem, ale totálně uměle překombinovaná! Finální odhalení je super, jen proč se do toho dal "ten nemocniční vrah" je za mě zbytečný.. Výborné bylo, jak se znovu probudila, i když vlastně přežila?! Hlavní herečka možná trošku otravná a někdy se to až moc snaží být teen horor. Vcelku hodně v pohodě film, jen mám zase problém s tím horor žánrem (jelikož tam za mě není). Jako jednohubka funguje snímek výborně! 65%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
[SPOILERY!] Postupný vzostup a pád hororového žánru sa dá zmapovať aj prostredníctvom grafu, kde začiatok minulého storočia by bol úplný vrchol a súčasný horor niekde pod samotným grafom pri nápise smrť. Skrátka hororový žáner už dlhšiu dobu (presnejšie pre mňa viac ako jedno storočie) nie je to čo býval. Raz začas sa tu ukážu zaujímavé projekty, ktoré nič nového neprinášajú a len ničia už tak moc zabitý žáner. Posledné horory, čo som videl nie sú nič viac ako infantilné nepodarené komédie. A tu to nie je výnimkou. No narozdiel od iných hororov je tu čistokrvná čierna komédia úplne zamýšľaná. Snímok ako taký sa veľmi inšpiruje starými Slasher horormi na štýl Halloween, Scream, Psycho, Saw a podobne. Najviac je ale cítiť inšpirácia z filmu Vreskot od Wesa Cravena, odkiaľ si prebrali základnú premisu a neoceniteľný humor, ktorý z hororu spravil slušný teenagerský čierny thriller. V čom, ale tento snímok tak exceluje je, že z neho nové nápady priam sršia. Okrem základného "vreskot" nápadu o vrahovi, čo chce zabiť mladú teenagerku, ktorá si ešte ani nezasexovala, sa nám tu dostáva časová slučka, ktorá pridáva na tempu, komediálnosti a zároveň slúži ako prvok, ktorým vám hlavná postava začne pripadať sympatická. V podstate jednoduchá premisa - vystopuj vraha, zabi vraha, prestaň byť arogantnou kravou a staň sa pokornou, tvár sa pritom sexi a hlavne ostaň nažive, pretože určite fess nechceš vysvetľovať svoj talent už po trinásty krát svojej drahej polovičke. Ak milujete slashery, film si určite užijete. Ak horormi opovrhujete podobne ako ja film vám odporúčam aspoň vyskúšať, pretože si z hororového žánru berie len to najlepšie. Nerieši jumpscary (ani tam nie sú), ani prehnaný sex či brutalitu. Je to skrátka mysteriózny thriller s poriadnou dávkou nemiestneho humoru a spracovaním prebratým z hororových klasík 90. rokov. Klišé, ale účinné a zvodne zábavné. Z hororom to má najviac spoločné v atmosfére, ktorá je síce stále viac-menej odviazaná, ale neodchádza v momentoch, keď sa film na chvíľu hrá na vážny. Plus si k tomu pridajte prehrotené hláškovanie doplnené o odkazy na slávne filmy i ich parodovanie, no a máte duchovného nástupcu Wesových hororov v prístupnejšom kabáte. Pán Craven by bol určite hrdý. A ja tiež, pretože mám ďalší dôvod, prečo sa nadobro nevysrať na horory. 77% a Známka: A- ....A ŽE SA TO NEDÁ!?
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
I když to časovou smyčku zdaleka nevyužilo s takovou grácií, jakou mohlo a ve finále (respektive předfinále) je až trochu moc cukrové vaty, ke zbytku jako fanoušek slasherů a "Na hromnice o den více konceptu" nemůžu mít skoro výhrady. A velké plusové body za překvapivě dobře promyšlenou pointu, přidanou hodnotu s trvalými následky (to je myslím v rámci subžánru novinka) a pro neskutečně dobrou Jessicu Rothe, která hraje o dvě třídy výše, než od ní dané téma vyžaduje.