Wolf Creek 2

66%
Wolf Creek 2
Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
První Wolf Creek po letech stále považuju za špičku v žánru. Tohle pokračování je taky krvavé a krutě zábavné, ale už tady logicky chybí ten moment překvapení.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Vůbec ne špatně natočená krvavá jízda. Na tvorbu k poněkud nižší úrovni, si myslím, rozhodně tento film přesáhl svoje limity. Já se vcelku bavil, díky. 58%.
Režisér
Režisér
179 bodů
7
Výrazně lepší, než první díl. Tady už jsou jasné charaktery postav i zvuk už má svou roli. Už se těším na 3. díl, jen prosím nezapomeňte hlášku: Při natáčení nebyl zabit ani jeden klokan. :-))

Dodatečné informace

Původní název:
Wolf Creek 2 (více)
  • Austrálie Wolf Creek 2
  • Austrálie Apolytos tromos 2
  • Austrálie Terreur à Wolf Creek 2
  • Austrálie Vučji potok 2
  • Austrálie Волчья яма 2
  • Austrálie Вълчият залив 2
Premiéra v ČR:
22. 3. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Austrálie
Rozpočet:
8 mil. USD
Tržby:
9,63 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Wolf Creek 2 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Wolf Creek 2


Podobné


Powered byJustWatch