Dokážete mi kdy odpustit?

67%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Zajímavá anekdota, ze které by šlo nepochybně udělat zajímavý film (viz F for Fake od Wellese), kdyby nebyl pojatý jako Oscar bait.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Catch me if you can to zrovna není, na druhou stranu ten příběh je i tak dost zajímavý a vidět Melissu konečně v normální roli určitě ztráta času nebyla.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Can You Ever Forgive Me? představuje poctivě vystavěný příběh o nápravě a uvědomění si, který zdobí kvalitní herecké výkony a solidní režisérský dotek, jenž umí vést postavy a odvyprávět jejich příběh srozumitelně a bez výrazných formálních zaváhání. Bohužel je to ale současně jen další kapka v oceánu podobných dramat s aktéry pohybujícími se na morálním smetišti, jejíž dopad nezanechá cákanec dostatečně silný, aby šlo ke zhlédnutí upřímně vábit a doporučovat ho. Pro ty z vás, kteří máte rádi oba ústřední herce, trochu spisovatelského slangu a nenáročná životní poučení, však určitě nepůjde o bolestivou ztrátu času.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
7.5
Vynikající film z inteligentního a bystrého pera Nicole Holofcener, kde Melissa McCarthy přes kontejnerový look i kočičince pod postelí září jako kometa. Je dobře, že si Can you ever forgive me? našlo cestičku alespoň k úpatí Olympu a někdo si ho tak všimne. Z papíru u soudu Lee čte, o čem to je. A o tom to je!
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
5.5
Životní příběh jedné spisovatelky. Ztvárnění se v celku povedlo a herecké výkony byli ohromující. Dokonce se tvůrcům povedlo vtipně zachytit i dramatické události.
  • herecký výkon hlavních hrdinů
  • příběh je ze spisovatelského prostředí a obyčejný divák se někdy mezi spisovatelským humorem ztrácí, ale nemá to vliv na hlavní děj