Dokážete mi kdy odpustit?

67%
Dokážete mi kdy odpustit?

Když už není novinářka a autorka životopisů celebrit schopná dál psát a přizpůsobit se svou tvorbou aktuálním trendům, rozhodne se, že svou tvorbu zaměří do oblasti podvodů a padělatelství. 




Recenze: Dokážete mi kdy odpustit?

Kinobox.cz
65%

Can You Ever Forgive Me? představuje poctivě vystavěný příběh o nápravě a uvědomění si, který zdobí kvalitní herecké výkony a solidní režisérský dotek, jenž umí vést postavy a odvyprávět jejich příběh srozumitelně a bez výrazných formálních zaváhání. Bohužel je to ale současně jen další kapka v oceánu podobných dramat s aktéry pohybujícími se na morálním smetišti...


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Zajímavá anekdota, ze které by šlo nepochybně udělat zajímavý film (viz F for Fake od Wellese), kdyby nebyl pojatý jako Oscar bait.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Catch me if you can to zrovna není, na druhou stranu ten příběh je i tak dost zajímavý a vidět Melissu konečně v normální roli určitě ztráta času nebyla.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Can You Ever Forgive Me? představuje poctivě vystavěný příběh o nápravě a uvědomění si, který zdobí kvalitní herecké výkony a solidní režisérský dotek, jenž umí vést postavy a odvyprávět jejich příběh srozumitelně a bez výrazných formálních zaváhání. Bohužel je to ale současně jen další kapka v oceánu podobných dramat s aktéry pohybujícími se na morálním smetišti, jejíž dopad nezanechá cákanec dostatečně silný, aby šlo ke zhlédnutí upřímně vábit a doporučovat ho. Pro ty z vás, kteří máte rádi oba ústřední herce, trochu spisovatelského slangu a nenáročná životní poučení, však určitě nepůjde o bolestivou ztrátu času.

Dodatečné informace

Původní název:
Can You Ever Forgive Me? (více)
  • USA Dokážete mi kdy odpustit?
  • USA Can You Ever Forgive Me?
Premiéra v ČR:
13. 2. 2019
Země původu:
USA
Tržby:
8,59 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Dokážete mi kdy odpustit? je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Powered byJustWatch