Ledové království: Vánoce s Olafem

62%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Myslím,že ta nenávist,která v zámoří panuje vůči tomuto kraťasu (když má 20 minut,tak se stále jedná o kraťas?) je zcela přehnaná. Vánoce s Olafem se jen objevily ve špatný čas na špatném místě (Před filmem Coco). Na můj vkus se zde vzhledem k délce až moc zpívá a navíc nemají písně správnou šťávu,která by je dělala zajímavými. Olaf je srandovní a je otázka času kdy se dočká vlastního snímku. Milovníci Ledového království si budou chrochat blahem ti zbylí to nějak překousají.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Taková neslaná nemastná vánoční vsuvka, která asi měla vydělat na úspěchu prvního dílu. Příběh je to obycejný, pár humorných scén predvede sob, jinak je to jen krátký vánoční příběh, který jasně hraje na citlivou strunu zejména malých diváků.....50%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další kraťas ze světa Frozen. Olaf to svými groteskními vtípky sice hodně táhne, jenže tu pachuť dalších nekonečných songů (3-4) to nepřebije.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Tento animák je opravdu fajn a dokáže i dojmout v závěru. Celý tento film je o Vánocích a o tom jak je trávit. Funguje to jako důstojné pokračování Ledového království i přes malou délku.