Tour De Pharmacy

70%
Tour De Pharmacy

Mockdokument (neboli falešný dokument ukazující smyšlené události), který s humorem mapuje doping v cyklistice.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Obrovské zklamání! Po vynikajícím Mockdokumentu 7 dní v pekle zaměřeného na Wimbledon byla má očekávání na další počin této partičky (The Lonely Island) gigantická. Jenže výsledek je trochu rozporuplný. Na jednu stranu je zde spousta zábavných postav jejichž charaktery byly zmáknuty na jedničku. Některé scény byli geniální - rvačka,vše s Armstrongem a Gustavem Dittersem (John Cena - top!). Na druhou stranu je příběh velmi naivní a nesmyslný. Občas to působí jako mix různých scén,které na sebe nijak nenavazují. Jakoby tam tvůrci dali vše co je napadlo a kolikrát to nebylo pro dobro věci. Výborné Cameo si zde střihl Mike Tyson,který nikdy nezklame. Je to škoda,že se tvůrcům nepodařilo vytřískat z takového nápadu mnohem více (Dopování na Tour). Pak jsou veškeré ty známe tváře v obsazení zcela zbytečné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Stačí si přečíst, že to je parodie na nejslavnější cyklistický závod a mrknout na to obsazení a je jasné, že dvojice Miller-Szymanski zase bude perlit. Blooma jsem poznal asi až v polovině a Armstrongovi bych po tomhle všechny tituly z Tour vrátil zpět.
kubas369
4 086 bodů
4
3/10. Zatímco u 7 dní v pekla jsem se několikrát od srdce zasmál tady u toho jasně převládá trapné ticho. Potenciál obrovsky, výsledek rovnající se skoro nule. Škoda. Člověk dokáže alespoň docenit odvahu Lance Armstronga udělat si ze sebe srandu.

Dodatečné informace

Původní název:
Tour De Pharmacy (více)
  • USA Tour De Pharmacy
Země původu:
USA
Čeština:
Tour De Pharmacy je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch