Maxinožka

57%
Maxinožka
Plakát traileru

Náctiletý outsider Adam se vydává na dobrodružnou cestu, aby odhalil záhadu svého dávno ztraceného tatínka, jen aby zjistil, že to není nikdo jiný než legendární Lesní muž! Ten se skrývá hluboko v lese, aby zde na mnoho dalších let chránil sebe a svou společnost HairCo. Obří korporace zkoumá vědecké experimenty se svým speciálním DNA. Otec a syn začínají dohánět ztracený čas. Po chlapcově počáteční nedůvěře, Adam brzy zjistí, že i on má velké nadání, o kterém se mu dříve ani nezdálo a dobrodružství tak teprve začíná. (Vertical Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Bohužel mi už není 10 let, abych dokázal docenit kvality tohoto animáku. Animace je průměrná a po celou dobu nedokáže ani jednou něčím překvapit. Příběhově velmi infantilní a hloupé. Samozřejmě nechybí mluvící zvířátka, která však nejsou tak zábavné jak by si tvůrci nejspíš představovali. Maxinožka zkrátka nenabízí nic proč by jste si ho měli pustit. Všechny scény co se ze objeví jste pravděpodobně viděli již jinde a lépe provedené.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Překvapivě fain. Animace ok, a příběh i přes tu jednoduchost napínavý a do jisté míry originální. Navíc, když teď vidím, že se nejedná o us produkci, další půlbodík pro tvůrce navíc.
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
4.5
Vizuálně pěkné, ale jinak to byla celkem nuda. Miluju animáky Croodsovi, Jak vycvičit draka (2), Raubíř Ralf, Velká šestka nebo Zootropolis, ale asi mám teď kvůli nim trochu nerealistická očekávání. Ale děcka to bavilo, takže ten film úplně marnej nebyl.

Dodatečné informace

Původní název:
The Son of Bigfoot (více)
  • Belgie Maxinožka
  • Belgie The Son of Bigfoot
Premiéra v ČR:
9. 11. 2017
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
Belgie, Francie
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
46,37 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Maxinožka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Maxinožka


Podobné


Powered byJustWatch