Maxinožka

57%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Bohužel mi už není 10 let, abych dokázal docenit kvality tohoto animáku. Animace je průměrná a po celou dobu nedokáže ani jednou něčím překvapit. Příběhově velmi infantilní a hloupé. Samozřejmě nechybí mluvící zvířátka, která však nejsou tak zábavné jak by si tvůrci nejspíš představovali. Maxinožka zkrátka nenabízí nic proč by jste si ho měli pustit. Všechny scény co se ze objeví jste pravděpodobně viděli již jinde a lépe provedené.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Překvapivě fain. Animace ok, a příběh i přes tu jednoduchost napínavý a do jisté míry originální. Navíc, když teď vidím, že se nejedná o us produkci, další půlbodík pro tvůrce navíc.
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
4.5
Vizuálně pěkné, ale jinak to byla celkem nuda. Miluju animáky Croodsovi, Jak vycvičit draka (2), Raubíř Ralf, Velká šestka nebo Zootropolis, ale asi mám teď kvůli nim trochu nerealistická očekávání. Ale děcka to bavilo, takže ten film úplně marnej nebyl.
jaroslav-hejkrlik
19 bodů
10
Jsem malinko starší, ale ne zas tak dost, ale i když je to film pro dětí, přesto si dovolím napsat, že je film dobrý i pro dospělého člověka.