Paddington 2

77%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Prvnímu dílu jsem toho mnoho vyčetl, ale tohle pokračování je zcela o něčem úplně jiném. Humor uzrál a je zde mnoho zábavných situací i pro dospělé divactvo. Ja osobně jsem se tak dlouho upřímně nezasmál jako při scéně v kadeřnictví, umývání oken, nebo ve vězení. Příběhově zajímavé a hlavně herecky bezchybné. Nejvíce mne bavil Brendan Gleeson a hlavně Hugh Grant, který si zde po dlouhé době střihl pořádnou roli. Za mne tak určitě spokojenost a dávám 80%
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Nevím, co je na Paddingtonech tak zvláštního, že mají oba filmy tak vysoké hodnocení.. vlastně vím, je to jen Paddington sám, ostatní je celkem průměrné.. od příběhu až po herecké výkony. Za mě je to solidní rodinná poloanimovaná komedie, která mě rozhodně neurazila, ale nemá ani čím vyloženě nadchnout.. 60%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Jsem rád, že jsem to po pro mě nijaké jedničce nevzdal, dvojka je přesně tím, v co jsem doufal - spousta chytlavých vtipů, nakažlivé nálady proudící energie. Stačilo zahodit rutinní expozici "originu". Plus životní výkon Hugh Granta. Těžko by mohl být rodinný film lepší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Výborné pokračování. Obavy, že se tady bude vařit z vody, a že tenhle méďa už nemůže přijít s ničím originálním, jsou zbytečné. Hugh Grant si střihl parádního záporáka, celkově to hodně šlape i díky skvělým scénám z lochu.
sabule
14 227 bodů
5.5
Kdo viděl jedničku,tak si asi tento kousek nenechá ujít.Pokračování se povedlo a celkem trefně navazuje na předchozí snímek.Opět se setkáme s dobráckým a nemotorným medvídkem a jeho rodinou a sledujeme jaké dobrodružství všichni zažijí.Je to úsměvný film a doporučuji pro celou rodinu !
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Paddington 2 je stejný jako Paddington 1. Jedná se o roztomilou britskou pohádku, která však nepostrádá chytrý situační humor, tu pohádkovou roztomilost a především milou zábavu. Jestli nějak točit pokračování tak asi nějak takhle. Pořád se jedná o vizuálně úchvatnou podívanou. Hugh Grant ,který zde v roli padoucha střídá Nicol Kidman z prvního filmu jí slušně nahrazuje.Jedná se o šíleného herce a mistra převleků při čemž v této roli Hugh Grant ukazuje, že ještě nepatří do starého železa... I když jde jenom o pohádku. Slušnou část filmu, tvoří scény ve vězení kam se Paddington krátce po začátku filmu dostane. Vůdce vězňů zde ztvárňuje Brendan (Pošuk Moody) Gleeson a jedná se o roztomilého drsňáckého dědečka. Paddington 2 je prostě slušné pokračování prvního filmu a i když pořád nejde o převratnou pecku, je to výborná pohádka kterou si s chutí můžou užít i starší diváci. Více takových pohádek a sem s trojkou!
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
stale plne prijemneho humoru a sarmu, ale v porovnani s prvou castou uz to nie je uplne ono a nieco tomu chyba...
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Kupodivu i dvojka se velice povedla! Přemluvené je to pěkně, nemám, co bych tomu vytkla.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
Né že by se mi jednička nelíbila, ale upřímně mi tak trochu vyšuměla z hlavy a nezanechala ve mně nějaký silnější dojem. Asi proto jsem od dvojky moc nečekal, ale musím říct, že to bylo nakonec velmi milé překvapení. Vizuálně opět bomba. Krásné a originální zpracování (např. leporelo, závěrečný taneček ve věznici). Spoustu režijní nápaditosti. Navíc příběh fungoval mnohem více než v prvním díle a líbilo se mi i větší množství vtipných až parodujících scén. Opravdu naprosto skvěle vyvážený rodinný film, který uspokojí jak děti, tak dospělé.