Paddington 2

77%
Paddington 2
Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden. (Vertical Ent.)



Recenze: Paddington 2

Kinobox.cz
80%

Paddington 2 není emocionálně přeslazeným snímkem, i když emoce zde jsou, ale filmem, který drží tvůrci velmi jistě pod kontrolou. Citlivě střídají žánry a troufnu si tvrdit, že lepší rodinný film pro rodiny s dětmi 6 let a více letos do kin nevstoupil. Body dolů za nepříliš originální zápletku a lehce odhadnutelé finále.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Prvnímu dílu jsem toho mnoho vyčetl, ale tohle pokračování je zcela o něčem úplně jiném. Humor uzrál a je zde mnoho zábavných situací i pro dospělé divactvo. Ja osobně jsem se tak dlouho upřímně nezasmál jako při scéně v kadeřnictví, umývání oken, nebo ve vězení. Příběhově zajímavé a hlavně herecky bezchybné. Nejvíce mne bavil Brendan Gleeson a hlavně Hugh Grant, který si zde po dlouhé době střihl pořádnou roli. Za mne tak určitě spokojenost a dávám 80%
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Nevím, co je na Paddingtonech tak zvláštního, že mají oba filmy tak vysoké hodnocení.. vlastně vím, je to jen Paddington sám, ostatní je celkem průměrné.. od příběhu až po herecké výkony. Za mě je to solidní rodinná poloanimovaná komedie, která mě rozhodně neurazila, ale nemá ani čím vyloženě nadchnout.. 60%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
10
Jsem rád, že jsem to po pro mě nijaké jedničce nevzdal, dvojka je přesně tím, v co jsem doufal - spousta chytlavých vtipů, nakažlivé nálady proudící energie. Stačilo zahodit rutinní expozici "originu". Plus životní výkon Hugh Granta. Těžko by mohl být rodinný film lepší.


Dodatečné informace

Původní název:
Paddington 2 (více)
  • Velká Británie Paddington 2
Premiéra v ČR:
30. 11. 2017
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
Velká Británie, Francie
Čeština:
Paddington 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Paddington 2


Podobné


Powered byJustWatch