Johnny English znovu zasahuje

64%
Johnny English znovu zasahuje

Když je svět v ohrožení a tajná služba paralyzovaná, vrací se na scénu Johnny English. Dokáže muž, pro kterého jsou zmatky, chyby a omyly základním pracovním nástrojem, obstát i v moderním světě?

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (Cinemart)




Recenze: Johnny English znovu zasahuje

Kinobox.cz
40%

Obávám se, že tohle je britský / hollywoodský ekvivalent komedií Zdeňka Trošky. Starší diváci budou v kině spokojeni, příjemně zavzpomínají, jak stejné vtipy viděli se stejným hercem před 30 lety v televizi, a nebudou chápat, proč nad tím Fuka ohrnuje nos, když je to přece taková bžunda!


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Kritici budou určitě brblat,ale nenáročný divák se jistě pobaví. Johnny English se stále drží osvědčeného receptu a to je dobře. Jedná se totiž o bláznivou komedii a v ní se žádných zásadních zvratů,oscarových hereckých výkonů,nebo intelektuálních dialogů nedočkáte. I po stránce příběhu zde v podstatě není žádná změna. Johnny je povolán do akce,protože nikdo jiný není k mání. Johnny udělá spoušť všude kde se objeví. Johnny vykopnou,protože si myslí,že je idiot (a to on vážně je). Johnny si stojí za svým,případ vyřeší a je hrdina. Prostě klasika. Jenže během celého filmu je spousta výborných gagu u kterých se prostě nešlo nesmát. Jsou zde i vyloženě trapné vtipy,které moc nefungují,ale bylo jich jen málo. Tentokrát bych i řekl,že jsem v Johnnym nejednou uviděl i Mr. Beana. Já se výborně pobavil.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
4.5
Johnny English se mi nikdy moc nelíbil a kvalita jde navíc s každým dílem ještě o trošku dolů. První "legrační" scéna s flambováním krevet po dvaceti minutách.. inu nic moc. Rowana Atkinsona jsem si zamiloval jako Mr.Beana a i v jiných filmech se to dalo. Jako agent ale u mě propadá.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Je fakt, že žádný díl mě vysloveně neodrovnal, ale protože tenhle žánr bláznivých detektivek je už vlastně mrtvý, tak díky bohu aspoň za toho Englishe. Dějově asi spíš slabší než scénaristicky parádní dvojka, ale těch fakt vtipných scén je tady pořád dost.


Dodatečné informace

Původní název:
Johnny English Strikes Again (více)
  • Francie Johnny English znovu zasahuje
  • Francie Johnny English Strikes Again
  • Francie Johnny English 3
Premiéra v ČR:
25. 10. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Francie, Velká Británie, USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
158,97 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Johnny English znovu zasahuje


Podobné


Powered byJustWatch