John Wick 3

78%
John Wick 3

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Ent.)




Recenze: John Wick 3

Kinobox.cz
80%

Nepředpokládám, že by hypotetická čtvrtá kapitola (jejíž existence je odvislá od tržeb a přání diváků) mohla překonat předchozí. Pokud se za pár let má drzá anticipace prokáže jako nesprávná, milerád chybu uznám. Tak jako tak je jasné, že stejně jako se John Wick není schopen odpoutat od své minulosti, ani tvůrci se nedokáží rozloučit se svým vysněným projektem.

Kinobox.cz
85%

Encyklopedie možností akčního filmu, jejíž kreativní obrazová stylizace atakuje nejvyšší formu inscenačního umění a která možná neřekla poslední slovo, i když k udržení alespoň teoretické logiky vytvořeného světa by případná čtyřka musela už opravdu hodně překvapovat.


Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Dobrý akční film, přesto ho shledávám nejhorším z dosavadní trilogie. Závěr filmu jasně naznačil, že se můžeme těšit na pokračování. Akční scény už trošku trpí věkem Keanu Reevese, který už nepůsobí tak pružně. ( nikdo nemládneme ) Např. asijská tvorba strčí tyto drastické akční filmy do kapsy. Líbí se mi příběh kolem světového podsvětí a určitě je to velmi dobrá akční podívaná. 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Říkal jsem si: Kam se dá asi po dvojce stoupat? Bohužel se ukázalo, že v podstatě nikam a trojka je zopakování toho samého. Jen souboje působí o něco méně variabilně a ano, ke konci už to je úmorné. Choreografie navíc působí nacvičeněji a uměleji než minule. Vysypal jsem toho najednou docela dost negativního - ale jak ukazuje hodnocení, nakonec si mě to opět ukradlo, opět si to ode mě vysloužilo pár zasmátí, pár uznalých pokývnutí. Ten film se za sebe nestydí a přitom se přímo neshazuje. Nechá člověka kochat se svou okázalou bujarou nesmyslností. Je mi to pořád sympatické, i když už tomu dochází síly a představa čtvrtého dílu se mi jeví jako hodně blbý nápad.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mě to fakt nebavilo. Bitky fantastické, ale to prohlubování toho zabijáckého světa šlo mimo mě. Přitom jednička, která tohle právě vůbec neřešila, fungovala skvěle.


Dodatečné informace

Původní název:
John Wick: Chapter 3 - Parabellum (více)
  • USA John Wick 3
  • USA John Wick: Chapter 3 - Parabellum
  • USA John Wick 3: Parabellum
Premiéra v ČR:
16. 5. 2019
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
55 mil. USD
Tržby:
326,71 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
John Wick 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce John Wick 3


Podobné


Powered byJustWatch