Dobrý časy

71%
Dobrý časy
Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)



Recenze: Dobrý časy

Kinobox.cz
80%

Něco podobného známe od Quentina Tarantina nebo Guye Ritchieho, ale Dobrý časy jsou originální v tom, že přes všechnu tu absurditu a černohumornost zápletek je celý film natočen zcela bez humoru.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Já nestačím koukat jaký herecký talent se v tom Pattinsonovi vlastně skrývá. Škoda,že svou kariéru protáhl sérií Stmívání kde nemohl ukázat jak dobrým hercem je. Dobrý časy jsou velmi špinavou a reálnou podívanou,která od loupeže v bance nasadí smrtelné tempo a do závěrečných titulků nepoleví. Vše je nasnímáno a ztvárněno velmi reálně což umocňuje divácky zážitek.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Film, který zoufale touží po vaší pozornosti. Chce strašně, STRAŠNĚ moc, abyste si ho všimli a abyste mu řekli, jak je šikovnej. Tak teda plác plác po zádech! A běž si hrát zase chvíli vedle prosimtě. 70 %
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Hodně zvláštní a vtahující trip s parádně vystylizovaným Pattinsonem. Skvěle zahrané, atmosférické s totálně šíleným a hlavně nepřevídatelným scénářem.

Dodatečné informace

Původní název:
Good Time (více)
  • USA Dobrý časy
  • USA Good Time
Premiéra v ČR:
21. 9. 2017
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
USA
Čeština:
Dobrý časy je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch