Game Over, Man!

50%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3.5
Komedie, která si své základy položila na kultovní akční podívané Die Hard. Už podle obsazení jsem čekal nějakou šílenost,ale to co se mi dostalo bylo opravdu něco. Vulgarit, nechutností a penisů je zde obrovské množství a tak se není čemu divit, že je výsledkem podprůměrná blbost, která nemá divákovi co nabídnout. Zde se opravdu není čemu smát.
Toren
Toren
5 145 bodů
4
Pár slušných fórů, neokoukané tváře a solidní nápady to tahaj do koukatelna. Ale tady se dalo vytěžit mnohem, mnohem víc...
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Praštěná akční komedie, bohužel mi přijde že tam nic nefunguje.. až moc praštěné a přihlouplé. Hlavní postavy mi přijdou, že mezi sebou ani nemají žádnou chemii, prostě jim to nefunguje. a ty krvavé scény jsou, ani nevím jak to popsat. Prostě do tohoto filmu nijak nezapadly a ještě víc tomu filmu ublížily.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
3
Tenhle film člověk nemůže brát vážně, a když je napsáno na netflixu 16+, v tomhle případě si myslím, že tohle nebylo uspůsobené pro nikoho. S penisy se ve filmu neštřilo a každé použití téhle části mužského těla, byl zoufalý pokus o vtipnost, který je pravděpodobně vhodný spíše pro ty kolem třinácti. Jinak je fil neuvěřitelná slátanina všeho špatného, snažící se parodovat Smrtonosnou past.