Zahradnictví: Nápadník

57%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Nápadník sice není nejsilnějším dílem série v dramatičnosti,ale na druhou stranu se mu daří nejvíce pobavit. Svůj lví podíl na tom nese výborný Martin Finger,který se svou cholerickou rolí velmi podobal Jiřímu Kodetovi v Pelíškách. Během snímku zazní pár povedených hlášek a párkrát jsem se i usmál. To se mi u českých filmů v poslední době často nestává. I tento díl má do dokonalosti daleko,ale díky své mírné odlehčenosti moc nenudí a celkem rychle uteče.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
I poslední díl se vyvýjí v podobném duchu, jako první dva a je to na naše poměry celkem kvalitní snímek. Chvílemi nuda, chvílemi má film spád. Základ děje je ale určitě nejslabší z celé trilogie. Tady je to jen o nápadníkovi a otci, který mu echce dát svou dceru . Místy mi to připomíná Pelíšky B. 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Hřebejk a Jarchovský završili svůj epický fail s neutuchající nekompetencí, nicméně to skoro mělo zápletku, takže hurá. Přesto nepochopitelné volby zůstaly nepochopitelnými, nic do ničeho nezapadlo a pořád není jasné, proč se to jmenuje Zahradnictví. Ale trojka každopádně není mimozemská sranda, jen obyčejně špatný film.
avenis
avenis
8 067 bodů
6
Anička Fialová chvílemi mírně křečovitá, pak zase roztomile ukníkaná, mezi tím velmi půvabná a vzpurná se mi moc líbila. Martin Finger mě děsil a Sabina Remundová nesmírně bavila. Ostatní představitelé svých postav se s nimi popasovali s profesionalitou v mezích svých schopností. Kostýmy výborné, reálie skvěle vybrané či zhotovené. Celkově příjemná podívaná.
knihovna1
283 bodů
10
Tak mně se tento díl celé trilogie líbil nejcvíce a dokonce jsem i občas řvala smíchy. Bavila jsem se. Mari Finger byl lepší než pan Jiří Kodet. Malá Jindřiška taky perlila svou hláškou "Však ona se někde napase". Mladičká herečka Anička Fialová byla výborná- objevený mladý talent a AŃa Geislerová v roli maminky taky skvělá. Trilogie dozraje a věřím, že bude úspěná jako film U mě dobrý.