Galveston

60%
Galveston
Plakát traileru
Nájemný zabiják Roy při jedné akci zachránil mladou prostitutku Rocky, se kterou se vzápětí stane štvancem na útěku. Po zjistění, že umírá na nevyléčitelnou chorobu, se rozhodne vrátit do rodného městečka Galveston a vykonat svou poslední pomstu.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Mám to štěstí (nebo smůlu?),že neznám knižní předlohu,tudíž nemám s čím porovnávat a případně tak dávat filmu za uši kdyby se s knihou rozcházel. K samotnému námětu jen tolik,že už jsem ho měl možnost vidět mockrát v jiných filmech,takže vůbec nepřekvapí. Zkrátka dvě zlomené lidské duše,které k sobě našly cestu a společně utíkají před minulostí. To co tento film dělá tak dobrým je výborná kamera a skvělé herecké výkony Bena Fostera a Elle Fanning. Finále bylo navíc pořádný doják u které jsem stěží zamačkával slzu. Velmi dobrý počin.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Kriminálník a prostitutka na útěku před big bossem. Po stopadesátepáté. Boužel tentokrát bez atmosféry a bez nějaké chemie mezi Fosterem a Fanning (a to mám oba fakt rád). Věřím, že Pizzolattova předloha bude asi jiný level, tohle se Melanie moc nepovedlo.

Dodatečné informace

Původní název:
Galveston (více)
  • USA Galveston
  • USA Галвестон
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění