Modrý kód

30%
Modrý kód

Na urgentu nemocnice Rubava probíhá pod vedení vrchní sestry Mery cvičení traumaplánu. Do přesně naplánované akce, na které chce starostka Darina Růžičková získat politické body, přichází informace o výbuchu v dole. Traumaplán musí být zastaven, v důsledku výbuchu se totiž zřítil obytný dům plný lidí. Mezi záchranáři se v troskách domu se objeví doktor David Hofbauer a vytáhne z trosek umírajícího muže. David Hofbauer nastupuje na urgent Nemocnice Rubava a rovnou si veze pacienta, kterému musí zachránit život i nohu. Oddělení, které bylo připraveno na cvičení, musí obstát při skutečné hromadné nehodě. Někomu život zachrání, ale musí se připravit i na smrt těch nejbližší. (TV Prima)





Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
2
Typický seriál pro zaměstnané i nezaměstnané manželky, které si do této křečovité fikce promítají vlastní realitu, aby mohly žít svůj vysněný život. Ostatně, doktoři byli a jsou vždycky žádané zboží ... Pro ostatní ztráta času.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
0.5
Co to proboha je???
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Jeden z mých nejoblíbenějších českých seriálů. Líbí se mi, jak se doktoři snaží na sále dělat zázraky. Například David Hofbauer s Romanem Vilkinem. Nebo také se mi líbí jak David ze sebe dělá chodící robota, ale přitom i umí projevovat své city. Myslím že k tomu mu hodně pomohla Mery, která se díky němu také změnila.

Dodatečné informace

Původní název:
Modrý kód (více)
  • Česká republika Modrý kód
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch