Zabijáci z maloměsta

56%
Zabijáci z maloměsta

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky?

Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat… Divoký tanec začíná! (Film Europe)




Recenze: Zabijáci z maloměsta

Kinobox.cz
60%

Přesto je ale výsledek celkem osvěžující (obzvlášť pokud na černé komedie moc nechodíte) a je dobrým příkladem, jak se dá natočit něco docela dobře fungujícího s 10 herci a prakticky nulovým rozpočtem. Kéž by to aspoň takhle zvládali čeští filmaři.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Zrovna,když už jsem si začínal myslet,že mě severská kinematografie nemůže zklamat přišli na scénu Zabijáci z maloměsta. Tento příběh dvou nešťastníku jenž se rozhodnou zbavit svých manželek natočil Ole Bornedal pro mne zcela nezajímavou formou. Chvíli to vše působilo groteskně a místo toho abych se bavil,tak jsem si spíš připadal trapně. Humor byl opravdu jednoduchý až primitivní a scéna s taxikářem určitě kde koho popudí. Ve výsledku je to velká škoda,protože tahle černá komedie měla určitě mnohem větší potenciál. Otázkou teď jen zůstává kdy se k nám dostane americký remake.
Teresie
Teresie
1 187 bodů
9
Tohle mě bavilo ....
DeniskaZ
DeniskaZ
26 bodů
5
zajimavy pocin, mam rada severske detektivky, ale tady mel byt hlavne vtip, dej vas vtahne, ale proste tech vtipu je tam...dva, dva vyborne, ktere vas silne rozesmeji, ale tim to hasne, trosku promarnena sance, zejmena kdyz si uvedomim jak nektere pocinani hrdinnu je az prilis hloupe, videl vubec reziser vysledek? zasmal se? myslim ze moc ne

Dodatečné informace

Původní název:
Dræberne fra Nibe (více)
  • Dánsko Zabijáci z maloměsta
  • Dánsko Dræberne fra Nibe
Premiéra v ČR:
1. 6. 2017
Distributor:
Film Europe
Země původu:
Dánsko
Ocenění:
Žádná ocenění