Kulky spravedlnosti

54%
Kulky spravedlnosti

Během Třetí světové války vyšlechtí americká vláda v rámci projektu "Army Bacon" skupinku speciálních supervojáků, kteří jsou křížencem lidí a prasat. O 25 let později tato prasata začnou vládnout světu a člověk se stane ohroženým druhem.




Recenze: Kulky spravedlnosti

Kinobox.cz
60%

Kulky spravedlnosti částečně dostávají své okamžité kultovní pověsti a opravdu nabízejí podívanou, jakou si předem dokáží představit jen ti úplně největší znalci těch nejpokleslejších zákoutí kinematografie. K jejich docenění je rozhodně zapotřebí aplikovat zcela odlišnou hodnotící stupnici a k celému konceptu musí divák přistupovat s enormním nadhledem a s vědomím, že tvůrci vlastně mají nakoukáno a v mnoha případech vesele odkazují ke svým vzorům.


ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
10
Tak tohle bylo snad to nejšílenější, nejdivnější a nejvíc ?kool? blbina co jsem kdy viděl. Prakticky takový mix Kung Fury s Potomky lidí, s hromadou prasat, bugů, s Bulharskými-kazachskými Mexičany, s kool Danny „Pendejo Machette“ Trejo, na kterého bylo všude hajpu, ale ve filmu byl jen chvíli a šílený, blbý, šílený, blbý šílený… tak šílený, že by i zešílený Max byl úplně normální. Nic běžného mezi filmy co můžeme normálně vidět. Tohle je prostě mistrovský kousek! :-D #TRIP

Dodatečné informace

Původní název:
Bullets of Justice (více)
  • USA Kulky spravedlnosti
  • USA Bullets of Justice
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění