Holky na tahu

52%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Podle názvu jsem očekával snímek ve stylu Pařby ve Vegas,nebo nedávných Matek na tahu,ale nakonec jsem dostal zcela něco jiného. Ze začátku se Matky na tahu tváří jako další komedie ve které se hlavně paří bez přemýšlení o následcích,ale to se vše změní ve chvíli kdy hlavní hrdinky omylem zabijí striptéra. Vše pak nabírá zcela jiný směr a film tak dostává nový náboj. Jenže hlavní hrdinky si s touto hozenou rukavicí nedokáží poradit a snímek po většinu doby nudí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jakože dobrý. A hlavně úplně jiné, než jsem čekal. Jasně, žádná top řachanda to není, ale v rámci toho jednoho podívání mi to sedlo dost. Btw ani se Demi Moore nedivím, že tak pásla po Zoe Kravitz.
Toren
Toren
5 155 bodů
6
5/10. Čekal jsem hroznou hovadinu. A to se taky stalo. Jenže to tempo gagů mě nenechalo chladným a u některých scén jsem se přištihl s nefalšovaným smíchem. Sakra, asi je něco špatně.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Až moc filmů o tom jak se jedna vdává, uspořádá se zběsilá rozlučka se svobodou a něco se podělá. Prostě už je toho až moc, jenže ikdyž toho je až moc, člověk se pořád baví. Scarlett, Kate a Zoe to tady táhnou nejvíc. McKinnon je zrozená ke komedii a vždycky pobaví, Scarlett překvapila, protože většinou jí vídám ve vážnějších rolích, takže příjemná změna. Prostě další průměr, hlavně proto že těchto filmů o tom stejném jen s jinými herci je až moc.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
4
Pět bukvic, s čelem se Scarletkou, si jdou užít rozlučku se svobodu. Na takové párty nesmí chybět - striptér, drogy, chlast, penisovej dort, sex a spoustu vulgarismů. No, jen takhle se kurva pozná, kvalitní americká komedie, pro ženy před středním věkem. Rough Night, má svůj osobitý specifický humor, který hlavně má pobavit pipky. Hele, nejsem sexistické prase, že mám problém, když ženský vedou za celý film, ale odkdy se nějaké podobné taškařice podařila, aspoň na průměr? Tenhle smrad z píč, dokážete vycítit už z traileru. A taky už rovnou, dokážu vyměřit, o čem bude zápletka. Děj je prakticky nulový a slabý. Koukáme jen na to, že pár ženských, si chtějí povyrazit na víkend, a u rozlučky se svobodou, tlustá svině skočí na striptéra, který se mrdne do hlavy, a otřesem mu to vypne mozek. A teď po něm musí uklidnit stopy, rovnou celou mrtvolu. A to je vše, zápletky tu vůbec neexistují. Vtipný to není vůbec. Neříkám, že by jste u toho neměli záchvaty smíchu, ale obvykle jde jen o improvizované vtipy. Chemie mezi ženskými, vůbec nefunguje a zdá se mi, že Scarlett tam byla jen jako lákadlo, protože se mi zdá, jakoby tam ani nebyla. Na to, že se ve filmu ukazuje sex, tak neuvidíme ani jednu bradavku.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
4
Hodne slabe vtipy, popravde jsem se zasmal jen jednou. Ani scarlet zde netahala - jeste aby jo kdyz neni stavena na takovehle role. To i sakra velka ptakovina jako je Baywatch byla vetsi prdel.
lukas-juras
lukas-juras
426 bodů
7
A já tomu dávám 70%. Je pravdou, že je to naprostá ujetina. Ale viděli jste někdy holky na tahu v reálu? Ono se to popravdě ani moc ,,neliší". Říká se, že chlapi jsou prasata, ale co teprve ožralé a nafetované baby... A o tom film je. Musím uznat, že ve filmu bylo i mnoho vtipých scén o které se především starala
  • Humor
  • Kate McKinnon a Jillian Bell
  • Většina filmu je přitažená za vlasy, ale to přece holky dělají! :D