Geostorm: Globální nebezpečí

54%
Geostorm: Globální nebezpečí

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Freeman Ent.)




Recenze: Geostorm: Globální nebezpečí

Kinobox.cz
30%

Co se mi na filmu nelíbilo? Málo katastrof. Málo ničení. Moc vysvětlování. Půlka filmu působí spíš jako čtení manuálu nebo lekce nějakého smyšleného školního předmětu. Čert vem to, že cca polovina problémů i řešení nedávala v dnešním světě a vědě smysl, ale proč nás v disaster drama režisér obtěžoval tím, že se nám ty nesmysly snažil verbálně vysvětlit?


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Bože,tak tohle byla teda pořádná konina,která se akorát tak zmohla na to,aby recyklovala již x krát viděné. Nebýt aspoň těch pár povedených speciálních efektů,tak zde nemá smysl ani o čem mluvit. Dialogy trhali uši a těch osudových proslovů tu taky nebylo pomálu. Jeden z nejhorších filmů co jsem za poslední dobu viděl.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Béčkový katastrofický film se záblesky "A filmu" zejména, co se efektů týče. Scénář zase spíše z kategorie C. Hodně rozporuplný film, ale každopádně příběh velká srágora. Nevyhledal jsem si kolik film stál, ale podle mého musel být prodělečný. 50% s přimhouřeným okem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
4
Lidstvo se vždy snažilo ovládnout kde co a podle toho to také všude vypadalo. Nyní se zaměřilo na počasí a jak vždy, šeredně se to vymstilo. Katastrofický snímek, který svým vyzněním hodně připomíná tvorbu studia Asylum. Toporný až křečovitý děj, na dnešní zmlsanou dobu hrozné CGI efekty, tempo nesouvislé k událostem, až moc přehnaná snaha zaujmout. O použité šabloně ani nemluvně. Osud a charakter Jakea, který měl být zřejmě hlavní postavou, ale v tomto chaosu to tak nevyznívá, tu byl už tolikrát, že už začátek snímku jasně naznačuje jakým směrem se děj bude dál ubírat. Ne, tohle se vážně nepovedlo a tak se nedá nevzpomenout na starší snímek Rolanda Emmericha ´2012´, který měl potenciál rozhodně větší. Jen nikdy nebyl ve 3D.


Dodatečné informace

Původní název:
Geostorm (více)
  • USA Geostorm: Globální nebezpečí
  • USA Geostorm
Premiéra v ČR:
19. 10. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
120 mil. USD
Tržby:
221,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Geostorm: Globální nebezpečí je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch