Popírání holocaustu

67%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Pěkné soudní drama, které je sice dobré, není teatrální a je adekvátně ohleduplné k tématu. téma samotné je velmi silné, ale problém snímku je, že se nepodařilo na diváka přenést něco navíc. Zpracování považuji za průměrné, téma zajímavé a poutavé. Celkově mi ale nevyjde více než 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Nesnesitelně klasické drama bez snahy o cokoliv než vyždímání atraktivního tématu, kvůli kterému se na to budou chtít lidi se zájmem o historii podívat i přes odrazující hodnocení. Nedívejte se, radši si přečtěte něco na Wikipedii.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zajímavé soudní drama, které ale dojíždí na absenci nějaké překvapivé nebo silnější scény. Protože ten děj jen tak klidně plyne až k jasnému závěru, naštěstí to tady dost zachraňují ti herci, hlavně Wilkinson a Spall si to v soudní síni celkem užívají.
Pacman
Pacman
586 bodů
6.5
Soudní drama, kterých se netočí moc, protože jsou tak těžká. Zde celkově dobře zvládnuto, ale mám pocit, že hlavně kvůli síle tématu a celkovému výsledku. Pár dobrých záběrů scenérií a dobře zvládnuté tempo. Bohužel herecky nepříliš zvládnuto, spousta herců až příliš přehrávalo, nebo naopak neměli hereckou kvalitu. Kamera taky nic moc (ale to se dá v tomto případě odpustit), hudba neuchvátila (a to jsem fakt čekal víc). Nerad srovnávám, ale když tohle dáte vedle Spotlight, tak je tohle fakt o ligu níž. Jinak ale fajn pokoukání (i když o nehezkých věcech). Plus jako zajímavost - pro Rachel Weisz to muselo být opravdu silné natočit tenhle film, protože je taky solidní aktivistka a navíc má židovské kořeny.