Rammstein: Paris

82%
Rammstein: Paris
Plakát traileru

Zachytit ve filmu koncertní show kapely Rammstein je téměř nemožné. Slavní metalisti z Německa posouvají vizuální laťku s každým dalším unikátním vystoupením výš a výš. Renomovaný švédský režisér Jonas Åkerlund se o to pokusil a na kameru zachytil pařížský koncert z března roku 2012. Halu Bercy tehdy zaplnily tisíce fanoušků, jež se staly svědky neopakovatelné podívané. Koncertní film Rammstein: Paris je hostinou pro smysly, je to temná kontroverzní pohádka a benzínem načichlá show, jejímž podtitulem by mohlo být ‚nezkoušejte to doma'. (Aerofilms)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Na začátek chci říct, že jsem obrovskej fanda Rammstein. Byl jsem na třech jejich koncertech a letos v květnu jedu počtvrté a zase se na to strašně těším. Dále se chci vyjádřit k režii Jonase Äkerlunda, protože on dokázal nemožné. "Normální" koncert proměnil v umělecké dílo. Úplně mi to urvalo koule a zadek odpálilo do kosmu. Ty různé spomalovačky,digitální serepetičky a parádní střih mě zarazilo do sedačky. Tu jsem malém zničil neustálým vrtěním a mlácením hlavou do rytmu. Konec konců tohle nemohlo nechat nikoho klidného. Ze začatku byl problém udržet ruce na uzdě, protože jsem měl po každém songu chuť zatleskat. Výběr songu byl na jedničku, ale to mne nemohlo nijak překvapit, protože jsem prave na tomhle turné byl. Snad jen absence písni Ich will, nebo Haifish zamrzela a moc nechápu proč byly vynechány. Tohle je nejlepší záznam koncertu, který jsem kdy viděl a hodnocení do 100% je prostě malo. Kluci němečtí tímto počinem posunuli hranice zase o kus dál a ja si to náramně užil. Každy fanoušek Rammstein musí byt nad výsost spokojený a hodnocení nemůže jit pod 100%. Navíc vidět to v kině jen podtrhlo zážitek. Jediná věc, která mi trošku vadila byla hlasitost. Chtělo to trošku vic osolit, protože jsem měl kolikrát špatný pocit,že jsem svým zpěvem kazil zážitek ostatním v kině.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Rammstein prostě umí něco, co nedokáže nikdo. Atmosféra koncertu je jedinečná a i když zpěv je někdy úplně mimo, fanoušci včetně mě to odpustí a užívají si vizuální stránku,atmosféru a jedinečnou muziku. V Paříži bych byl rád, protože tento koncert jsem shlédl na netu a muselo to být fantastické. Být tam dám určitě 100% ++ ale takhle si nechám rezervu.
muzz
muzz
18 035 bodů
7.5
Svoji maminku jsem na to radši nevzal, ale jinak libový!

Dodatečné informace

Původní název:
Rammstein: Paris (více)
  • Německo Rammstein: Paris
Premiéra v ČR:
23. 3. 2017
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Německo
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch