Divoká dámská jízda

58%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2.5
To se mi snad u žádného jiného filmu ještě nestalo,aby mě po prvních pěti minutách tak strašně rozbolela hlava jak v případě Girls Trip. Celý film je jen důkazem toho,že jsou afroameričanky uřvané a afektované. Otázkou tak zní komu je tento film vlastně mířený? Já to určitě nejsem. Sledovat čtyři starší ženský,který se chovají jako praštěné osmnáctky a při tom mají slovník jako kanál - to není podívaná pro mne. Příběh je navíc doslova pitomý a nabízí ty nejzaběhlejší klišé. Neoriginální,tupé,trapné,nevkusné a předvídatelné.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
10
Nejen pánové, ale i dámy to umí pospolu pěkně rozjet. Čtyři přítelkyně rozjedou do New Orleans na hudební festival a když dorazí, začnou se tam dít věci. V originále se snímek v českém překladu jmenuje 'Dívčí výlet', avšak český distribuční název je tentokrát daleko výstižnější. Žádný jiný film ohledně námětu nemá takovou živelnou sílu, jako tento. Jedná se o filmové dílo, které plně natočili afroameričtí tvůrci s afroamerickými herci zabývající se afroamerickými postavami a jejich světem. V kinech to mělo ohromný úspěch a to se nevyhnulo bez rasistických průpovídek na adresu bílých a typického fekálního humoru. Například asi pouze zde je možnost vidět dvě dámy močit z výšky na plnou ulici lidí. Samozřejmě nechybí sex a pro afroameričanky typická kulometná mluva. O pánských mejdanech vzniklo mnoho snímků, avšak dá se říct, že tento jediný dámský všechny ty pánské pohotově strčí do kapsy. Za celou takřka hodinovou stopáž je prostě zábava zaručena. A to má děj dokonce typickou romantickou šablonu s emočním moralizujícím projevem na samém konci příběhu, který dokáže chytit za srdce. Tím tom krapet zavání feminismem, ale ve skutečnosti je to přeci jen krapet jinak. Je krásně názorně poukázáno na vlastní ženskou hodnotu, kterou by si měly ženy ve vztahu s mužem za každou cenu chránit. Nic proti ničemu. Tohle je zatím nejlepší plně afroamerická komedie, jaká kdy vznikla, která si plně zaslouží uznání.
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
4.5
Tenhle film mě zaujal především tím, že na čsfd má 44%, ale na Rotten tomatoes se pohybuje kolem 85%. Tak jsem si řekl, že si o tom udělám vlastní názor... Nu, je to trapná podprůměrná komedie, jenž spoléhá na uřvanost, chlípné sexuální fóry a nudnou nadsázku. Jinými slovy - peklo. (Ještě k tomu při těch "haha" scénách často hraje hudba jak z porna kategorie "MILF Big tits humping") Ale! V poslední třetině se film krapánek polepšil přidáním zajímavého elementu dramatu mezi hl. protagonistkami, který mě přesvědčil, že to nakonec zas až taková hrůza není. Ale je to furt špatný. Nezasmál jsem se ani jednou. A co se toho vysokého hodnocení na RT týče - buď mají Američané hrozný smysl pro humor, nebo prostě musím být Američanem, abych ten humor ocenil.