Mission: Impossible - Fallout

82%
Mission: Impossible - Fallout
Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (Cinemart)



Recenze: Mission: Impossible - Fallout

Kinobox.cz
80%

Kdyby se z filmu vyházelo 30-40 minut dialogů, byla by to asi naprosto dokonalá akční podívaná bez špetky smyslu. Takhle je to trochu moc dlouhá skoro dokonalá akční podívaná bez špetky smyslu...

Kinobox.cz
83%

Pro koho film je? Rozhodně pro fanoušky Mission: Impossible, Ethana Hunta a/nebo Toma Cruise. Pro nadšence do akčních či špionážních filmů. Pro nadšence do kaskadérských kousků. Pro milovníky knírů a rychlých aut. Pro amatérské piloty helikoptér, či profi motorkáře, co navíc rádi jezdí bez helmy. Pro ty všechny tam budou momenty, ze kterých si budou ucvrnkávat.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Mission: Impossible - Fallout je "prozatím" nejlepším dílem série,který se sice nese v podobném duchu jako Národ grázlu,ale vše posunul o kus dál. Tom Cruise je výborný a od prvního dílu jakoby vůbec nezestárl. Navíc spojení Cruise - McQuarrie je zárukou jistoty a kvality. Příběh je výborný a není v něm nouze o převleky,různé technické vychytávky,napětí,ale hlavně o prvotřídní dech beroucí akci. Právě akce je stěžejním bodem celého snímku. Je jí zde opravdu hodně,ale to rozhodně není na škodu,protože vše do sebe velmi dobře zapadá a je navíc přehledně natočená. Z herců bych vypíchl "novice" Cavilla,kterému role a knírek na výbornou sedla. Suma sumárum jsem nadmíru spokojený a s napětím vyhlížím další díl,nebo minimálně společný počin Cruise - McQuarrie.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Mission Impossible je podobně kultovní věc, jako bondovky. S tím rozdílem, že agent 007 je větší ikona a Mission Impossible je pro mě větší akční podívaná. Fallout má spád od první do poslední minuty. Skvělé akční scény a kamera. Chvíli se člověk v ději ztratí a vlastně neví, kdo hraje za koho, ale ani to není na škodu. Že je ve filmu spoust fyzikálních nesmyslů v akčních scénách.. to je v každém akčním snímku. Poslední MI = kvalita.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Šestý filmový zářez agenta Ethana Hunta s tváří Toma Cruise a jak jinak, v plné parádě. Scénáře a režie se opět ujal Christopher McQuarrie a kupodivu zašel ve vývoji stylu pojetí o nějaký ten kousek dál. Zkrátka se v ničem neopakuje a přináší výbornou akční podívanou, která nám dopřeje zase o něco delší stopáž, činící takřka dvě a půl hodiny. Místy je to však bohužel znát, neboť určité scény vykazují dojem umělého a zcela zbytečného natažení. Příběh je jednoduchý a nijak originální, ale jakoby o to ani nešlo. Co nejvíce uchvátí, jsou akční realistické sekvence plné adrenalinu a ctižádosti. Chybky se v tom tak docela ztratí. Jistě, ne všechny akční scény skutečně budí dojem důvěryhodnosti, ale jsou závratné a  dechberoucí. Šestý snímek zaznamenává výrazné body a na tom má samozřejmě podíl i samotný Tom Cruise, který během natáčení opět překvapil svou přítomností na většině akčních scén.


Dodatečné informace

Původní název:
Mission: Impossible - Fallout (více)
  • USA Mission: Impossible - Fallout
Premiéra v ČR:
2. 8. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Mission: Impossible - Fallout je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mission: Impossible - Fallout


Podobné


Powered byJustWatch