LEGO® Ninjago® film

60%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Slušná oddychovka,která dokáže pobavit jak děti,tak dospělé. Skrývá v sobě totiž velké množství narážek a různých popkulturních odkazů. Navíc dobře pracuje s žánrem Kung-fu a s poselstvím o hrdinství. Je zde také spousta zábavných momentů,které jsou místy až absurdní a dětinské. Kočka útočící na město je slušný úlet. Příběh celkem odsýpá a stále se snaží nabídnout něco zábavného,aby nenudil. Celkově bych to viděl na dobrých 70%.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Jsou to již tři roky co dorazil LEGO Příběh. Obrovské překvapení které dokázalo dokonale skloubit dětskou fantazii s dospělým humorem. Letos dorazil již jeden spin-off LEGO Batman film který sice fungoval o poznání méně ale pořád dokázal fungovat tak jak se na ochránce Gothamu sluší patří. A překvapivě funguje i druhý letošní spin-off Lego Ninjago film. Takže předně- Hrdinové filmu Ninjago mi nebyli před filmem známí takže jsem téměř nevěděl do čeho jdu. Bavil jsem se fakt od začátku do konce. LEGO® Ninjago® film dokáže zabit děti i dospělé- Dospělý humor ve filmu je a je ho opravdu hodně (Zkuste mi najít 8 leté děcko které pochopí odkaz na Whistlerovu matku či kung-fu filmy) a i když je český dabing slušný, originální verze s Jackie Chanem, Davem Francem či Michaelem Peňou by mě asi potěšila víc. Hlavní myšlenka filmu je vztah Llyoda a jeho podlého otce a o to jak se tito dva dávají dohromady- A závěr jejich příběhové linie dojme tak jak po předchozích 90 minutách má. Sice žijeme v roce 2017 kdy se otcovské otázky řeší ve filmech často ale LEGO Ninjago rozhodně nezaostává. Pohyblivá animace je pořád nádherná, stejně jako u předchozích LEGO filmů. Ninjago sice nemá takovou sevřenost jako původní LEGO příběh avšak s LEGO Batmanem se jedná o další fajn spin-off. A kostičkové univerzum mě nepřestává bavit. Takže se těším na LEGO příběh 2!
Toren
Toren
5 145 bodů
6
6/10. Problém tohoto filmu je ten, že přišel po originálním LEGO Příběhu a po nahláškovaném LEGO Batmanovi, takže jde o třetí pokus v řadě, který na své předchůdce zkrátka a dobře nestačí. Vizuálně je to však pořád pastva pro oči a spousta nápadů potěšilo (kočka!).
Floridsky
4 376 bodů
4
Další film o směšných chodících figurkách z lega. Film si užijete jen pokud je vám 0-10 let, anebo jste do lego Ninjaga totálně zapálení.(Kdybych nevyhrál vstupenku do kina na tento film bych vůbec nešel.)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
myllyn
myllyn
885 bodů
7.5
Sice jsem byl v sále jediný dospělý muž, ale mě to vůbec nevadilo. Dokonce i těm malým klukům všude okolo mě to nevadilo. čusík mě jednoznačně dostal. odkazy na pána prstenů a další filmy z nového tisíciletí byly taky zábavné, celkově mě to vše dohromady bavilo.
David Ženíšek
David Ženíšek
618 bodů
4
Vyrůstal jsem na původním Ninjago seriálu a tak jsem byl zvědavý na film. Ovšem film mě vcelku zklamal úvod a začátek kdy garmadon dobývá Ninjago se mi líbil , ale pak to ztratilo to svoje kouzlo a zhoršovalo se to a finále bylo prostě nudné. Celkově na to že je to lego film to nemá prakticky žádnou kreativitu což je divné protože ostatní lega jich mají spousta kreativity, ani ten humor mi nesedl. Osobně to vnímám jako že tvůrci chtěli vydělat hlavně co nevíce pěněz.
Leinad Vodhr
Leinad Vodhr
366 bodů
6
Když jsem byl mladší, miloval jsem Lego Ninjago - jak sety, tak seriál. Minulý rok jsem dokonce pár epizod viděl a stále to má své kvality. Ale tohle? To je něco jako nový začátek pro Ninjago a pro mě to byl konec. Změna designu postav, to jsem ještě bral, že to je jen pro film. Ale oni to změnili i v seriálu a to mě naštvalo. Jako už na to nekoukám ale Ninjago je moje dětství. Ale tohle, tohle fakt znovu vidět nemusím. Má to své dobré chvíle ale postavy už nejsou to co bývaly a už to není ono.Není to to co jsem od filmu z tohoto světa chtěl... 3 hvězdy
howrse
howrse
263 bodů
9
ten to film mě překvapil ten byl nejlkepší který sem kdy viděl mega doporučuji
konej
konej
121 bodů
10
napínavé hm super největší překvapení 2017 vlastně odle mě vubec