A Street Cat Named Bob

78%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Marcos22
Marcos22
994 bodů
8
Příběh o tom jak lze úspěšně převést jednu z nejúspěšnějších a nejprodávanějších knižních novel, založené na pravdivém příběhu, na stříbrné plátno. Film, který zdánlivě vykrádá originální název snímku Tramvaj do stanice Touha, přináší velmi příjemným způsobem pohled do života drogově závislého mladíka, jehož životní osud zkříží nenadálé setkání se čtyřnohou "potvorou". Kocour Bob nepůsobí tak kýčovitě jako Psí poslání či Hačikó, a i přesto Vás emociálně ve správných momentech dostane. Zvlášť vyzdvihnout musím především perfektní střih a práci kamery, kdy se podíváte na svět originálně pohledem z krabice od křupek i z kočičí perspektivy. Velmi poctivé čtyři hvězdy, milovníci koček nechť si přičtou ještě o hvězdu víc ")...P.S. Kam se hrabe s kytarovým přednesem Glen Hansard, James to s Bobem na ramenou povznesli na úplně jiný level ;). 👍 (30.03.2021)
Aurus
Aurus
306 bodů
10
Jeden z nejlepších a nejhezčích filmů které jsem kdy viděl.
ynnek
93 bodů
10
Pro mě úžasně milý film se sympatickým hlavním hrdinou, kterému prostě musíte držet palce. Pro milovníky koček navíc ideální. Místy byl film napínavý. Krásně ho doplňuje hudba a hlavní čtyřnohá hvězda. Boba si prostě musí každý oblíbit. Na zvednutí nálady funguje ideálně.
jebem-meno
6 bodů
10
Za mě dojemný a krásný film.A to nejen z důvodu,že jsem milovníkem zvířat,především kočiček.O Bobovi již dříve četlo spousta lidí,když tento příběh obletěl snad celý svět,včetně mě.Příběh plný naděje,ale i strastí, pro někoho běžného života.Velice mne potěšilo,že se filmaři drželi příběhu tak,jak se doopravdy stal.Příběh,který ne jednoho chytne za srdce.Příběh,který nám ukazuje jednak to,jak někteří lidé dokáží být závistivý a zlý,ale na druhou,tu nejdůležitější stranu... Že vše co se v životě děje,má svůj důvod.A že i neobyčejně obyčejná němá tvář,může člověku změnit celý život,mnohdy jako i v tomto,jej dokonce zachránit a dát mu zase smysl.U těchto dvou,navzájem. Krásný film a ještě krásnější příběh. :))